melisaugtr Zeynosarel canım benim geçen kimyasalda da 3 gün önce negatifti günümde silik çıkmıştı o yüzden umudunu kaybetme derim regl olana kadar 🙏🏼 Çok sağol canım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼
Sinemekee melisaugtr var canım aşırı göğüs hassasiyetim var ve sol kasığımda da ağrı var ara ara batma oluyo 🤭
melisaugtr Sinemekee aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlara vesile olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼 Birde bel ağrım var benim
Sinemekee Zeynosarel 6 günde benimde negatif çıktı canım dün akşam tekrar denedim çok silik bi çizgi çıktı bende belkide test hatalıdır diye düşünüyorum
Zeynosarel Sinemekee inş bidahaki sefere tutar cnm. Umutlanmak çok kötü oluyo ya bu uygulama bile yıpratıyo insanı sürekli hatırlatıcı ama sizlerle konuşmakta rahatlatıyo 🤗♥️
Gulsen701415 Benim bugun bat ama olmadim daha sabah dayanamadim test yaptim cikmadi erken yaptim yada bat geliyor demek
Momms10 melisaugtr benim günüme 5 gün var test yaptım negatif tek çizgi idi 😕 bilmiyorum erken mi yaptım.
haticenurrr melisaugtr kimyasal gebelik engellenebiliyor mu? birde ben 5 gün önceden regl oldum hayatımda ilk defa normalde günü gününe olurum sizce neden olabilir
Matmazeldecourton haticenurrr ben kimyasal geçirmeden önce hafif kanamam olmuştu iğne ve ilaç başlamışlardı fakat 3 gün sonra kimyasal yaşadım betam düştü
melisaugtr haticenurrr az kanama başladıysa ilaç veriyorlar destek amaçlı ama sağlıksızsa zaten kanamayla atılıyor ilaçta kullanılsa…