melisaugtr Semadml canım erken olması da bence bir işaret olabilir, vücudun hazırlanıyordur gebeliğe. İnşallah tez vakitte gelir bebişin 😇 sağol canım haber ederim🙏🏼
Semadml melisaugtr hadi inşallah bakalım 🤩 sen hala nasıl dayandın test yapmadınnn haber bekliyoruzzz
Guziin melisaugtr neden yapmıyosun canım gecen ay gecmis miydi peki günün, şuan bir belirtin falan var mı
melisaugtr Guziin geçen ay günümde öğrenmiştim cumadan lekelenmem başlamıştı. Aynı şey olur diye korkuyorum 😔
Zeynosarel Bende bugün olcaktım hala olmayınca tekrar test yaptım negatif normalde öne gelirdi anlamadım. Belirtim de hic olmadı bu sefer
Arsub11 Zeynosarel cnm biz bukadar cok istedigimizden bence strees oluyor ve streesten kaynaklı reglimizde sokulmuyor
Zeynosarel Arsub11 aynen doğru stresten geldi 1 saat önce bu ayda nanik ama tam yumurtlama zamanımda denedik tiroid hastasıyım artık acaba omu engelliyo ama düzenli ilaç kullanıyrm
Arsub11 Zeynosarel bndede hem insülin direnci var triod var hersey var ilaclari kullaniyorum bende ama inan hic bilmiyorum sen regl oldunmu ki batin nezamndi
Okyanus1 Kızlar bende bugün de bir şey yok test yaptım az önce negatif neden hem adet hemde gebelik yok anlamadım
Arsub11 melisaugtr kuzum beklemek daha zor cidden olsakta olalim rahatlayalim boyle dengemiz bozuluyor