Duygumiran ay insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız😕🙏🏻🙏🏻

Bsrbsrrr biz de 34+1☺️ Çok şükür iyi geçiyor. Uyku problemim var. ayaklarım uyuşuyor agrı oluyor magnezyum kullanmama rağmen. Heyecan artıyor vakıt yaklaştıkça sağlıkla gelsınler inşallah ☺️

glsmsny uyku bazsn bende uyuyamıyorum sola yatmak çok istiyorum ama kalçam ağrıyor sağda daha rahatım biraz sağ biraz solda yatıyorum valla🫢

Bsrbsrrr ben de aynı bıraz sol bıraz sağ yatyrm ama ayaklarımın agrısından çok uyuyamıyorum 😴

Bende 34+4 oldum bebek aşağıda dedi baya Mayıs sonuna da hazırla doktor kendini dedi arada sırt ağrılari oluyor ama ben kendimi hiç erken doğuma hazirlamiyorum sizce doğru mu yapıyorum afedersiz ama bazen bebeği rahmimde bile hissediyorum akıntım da fazla oluyor normal mi sizce benim de ilk gebeliğim ve fazlasıyla tecrübesizim

Bsrbsrrr Aynıyız ben de tam 34 oldum artık az kaldığını kabullenip hazırlıklara başlamalıyım galiba sırt ağrılarım var uyuyamıyorum artık kontrolüm de haftaya merakla bekliyorum doktor ne diyecek diye

EryaCa ben çamaşırların hepsini yıkadım ütüledim dün dolabımızı kurduk temizleyip yerleştiricem , hastane çantasının yarısı hazır 😂 haftasonu kalan eksikleri alıp artık beklemek istiyorum , ha tabi kapı süsü dağıtmalık süslerimiz kaldı😂 ay ne cok iş var

Hilalhayrettin25 ben en son 32 de gittim haftaya cuma gidicem bakalım bana ters ve makat geliş demişti dönmemişti bebek insallah doğuma kadar döner ama siz önleminizi alın bence ne olır ne olmaz benim çantamın yarısı hazır😊

Bsrbsrrr benim doğum pozisyonu almış ama henüz kanala girmemiş, regl sancısı gibi sancılarım ve ara ara hareket ettirmeyen kramplarım var ilaçlar iyi gelmedi hala devam ediyor ama belki nst de çıkmasını önlüyordur bilemiyorum 🤦🏼‍♀️ Doğum sancısı için bel ağrısı diyor herkes ya belin ayrılıyor gibi oluyo falan diyorlar o yüzden şimdilik doğum değil diye düşünüyorum 😂

Hilalhayrettin25 simdi dr ciktim ayni sikayetlerden normal dedi tek sıkıntısı benim erken dogum riskim oldugu icin beklemedryim heran hersey olabilir bende doguma kendimi hazir hissetmedigim zamanlar oluyo ama emin ol geciyo hepsi ilk gebelik ilk tecrube senin o yüzden bnm ikinci bu senin oyle hissetmen normal

Masalsmommm 8 sene onceden bahsediyorum ilk olarak sorumsuz bi doktor cahil bir ben tek doktorla kalmis olmak iyi saniyodum tamamen yanlis bi dusunce sizlere tavsiyem asla tek doktorla kalmayin mal gibi biriydi kilosunu boyunu bile soylemezdi bide tecrubesizlikten bende anlamiyofum acikcasi bnm icin cok zordu kuvezde olmasi 4 gunlukken kanama gecirmeesi beyninde kist olmasi zaten en son suyum bitmis ve bana hic demedi tahlil icin baska hastaneye gonderince beni sorgusuz sualsiz doguma aldilar cunku hic bi sekilde su kalmamis ve pezevenk dr bana soylememis bebegim karnima yapisma derecesine kadar gelmis cok zordu ya anlatilmaz o yuzden bu hamileligimde nerdeyse en az 4 dr gozuktum size tavsiyem 2 den az doktorla gorusme yapmayin

Bsrbsrrr magnezyum verdi ilacını içiyrm ayrıca suyun ıcıne atılan kalsiyum ilacı var onu kullanıyorum onlar bıraz rahatlatyr bırde her gün 1 tane soda ıcıyrm magnezyum açısından zengin olduğu ıcın ☺️