Duygumiran ay insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız😕🙏🏻🙏🏻
34+0 olanlar 💐
eliftugbarikan ay hadi hayırlısı olsun ne zaman yatış yaptınız
Masalsmommm aynen benimde korkum o ilk oglumda 31 haftalik dogunca arkamda birakacak oglum var ondan korkuyorum
Bende 34+4 oldum bebek aşağıda dedi baya Mayıs sonuna da hazırla doktor kendini dedi arada sırt ağrılari oluyor ama ben kendimi hiç erken doğuma hazirlamiyorum sizce doğru mu yapıyorum afedersiz ama bazen bebeği rahmimde bile hissediyorum akıntım da fazla oluyor normal mi sizce benim de ilk gebeliğim ve fazlasıyla tecrübesizim
Hilalhayrettin25 canım bebek dönmüş çantanı herşeyini hazırla dediği gibi korkma kendini takip et bende 35+6yım mayıs sonu dedi sezeryan istiyorm ama bebek dönmüş
yagmurrorskaya çantam hazır çok şükür ama erkek bebekler için geç olur derler ya onun rahatlığı var nedense
Hilalhayrettin25 ben en son 32 de gittim haftaya cuma gidicem bakalım bana ters ve makat geliş demişti dönmemişti bebek insallah doğuma kadar döner ama siz önleminizi alın bence ne olır ne olmaz benim çantamın yarısı hazır😊
Bsrbsrrr benim doğum pozisyonu almış ama henüz kanala girmemiş, regl sancısı gibi sancılarım ve ara ara hareket ettirmeyen kramplarım var ilaçlar iyi gelmedi hala devam ediyor ama belki nst de çıkmasını önlüyordur bilemiyorum 🤦🏼♀️ Doğum sancısı için bel ağrısı diyor herkes ya belin ayrılıyor gibi oluyo falan diyorlar o yüzden şimdilik doğum değil diye düşünüyorum 😂
Duygumiran 31 haftalık doğum süreciniz nasıldi peki?
Hilalhayrettin25 simdi dr ciktim ayni sikayetlerden normal dedi tek sıkıntısı benim erken dogum riskim oldugu icin beklemedryim heran hersey olabilir bende doguma kendimi hazir hissetmedigim zamanlar oluyo ama emin ol geciyo hepsi ilk gebelik ilk tecrube senin o yüzden bnm ikinci bu senin oyle hissetmen normal
Masalsmommm 8 sene onceden bahsediyorum ilk olarak sorumsuz bi doktor cahil bir ben tek doktorla kalmis olmak iyi saniyodum tamamen yanlis bi dusunce sizlere tavsiyem asla tek doktorla kalmayin mal gibi biriydi kilosunu boyunu bile soylemezdi bide tecrubesizlikten bende anlamiyofum acikcasi bnm icin cok zordu kuvezde olmasi 4 gunlukken kanama gecirmeesi beyninde kist olmasi zaten en son suyum bitmis ve bana hic demedi tahlil icin baska hastaneye gonderince beni sorgusuz sualsiz doguma aldilar cunku hic bi sekilde su kalmamis ve pezevenk dr bana soylememis bebegim karnima yapisma derecesine kadar gelmis cok zordu ya anlatilmaz o yuzden bu hamileligimde nerdeyse en az 4 dr gozuktum size tavsiyem 2 den az doktorla gorusme yapmayin
Masalsmommm bakalım neler bekliyor bizi😁🫢