Bsrbsrrr Pırasa olmuşuz ya biz🥰 bebiş doğdu butonu da geldi ay çok heyecanlıyım🥰 aynı zamanda endişeli🥴😁😁 neler yaşıyorsunuz aynı haftalarda olan anneler ben çok şükür iyiyim ama sabah uyanmam itibari ile bi nefes darlığı baş dönmesi var sanki 🫣
Duygumiran Bsrbsrrr vallâ 34.3 um bende asiri bel ve sirt agrisi var ayaklarim da ayni durumda yatarken donememe durumu oluyo bide asiri fena cati agrisi cekiyorum erken dogum riskim de oldugu icin sukur bu hftaya geldik ama ne heran gelecek diye her gun tetikte bekliyorum bide 4 gundur ic camasirim islak uyaniyorum buyuk ihtimalle su sizintisi var dr gidemedim dr rahatsizlanmis pazartesi gelecekmis onu bekliyorum
glsmsny Bsrbsrrr biz de 34+1☺️ Çok şükür iyi geçiyor. Uyku problemim var. ayaklarım uyuşuyor agrı oluyor magnezyum kullanmama rağmen. Heyecan artıyor vakıt yaklaştıkça sağlıkla gelsınler inşallah ☺️
EryaCa Bsrbsrrr Aynıyız ben de tam 34 oldum artık az kaldığını kabullenip hazırlıklara başlamalıyım galiba sırt ağrılarım var uyuyamıyorum artık kontrolüm de haftaya merakla bekliyorum doktor ne diyecek diye
RemziAleyna Bsrbsrrr 33.haftadan merhabalar ❤️ Arada karnımda sertlik oluyor bazen kasıklarda ağrı çok uzun sürmüyor geçiyor çok şükür herhangi bi şişliğin falan yok uykumuzda güzelce uyuyabiliyorum artık ne kadar daha rahat uyursan tabi 😀 sırt ve bel agrisida olmadı inşallah böyle.gider
Masalsmommm Ayy aynıyızz😇 Benim sancılarım başladı maalesef çok zorluyor beni nst de de sancılarım çıktı erken doğum riskim var bikaç ilaçla ertelemeye çalışıyoruz bakalım İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğru zamanda gelirler 🙏🏻😇
eliftugbarikan Masalsmommm 32 haftalikken oglusda gelmeye çalıştı ilk hamileliğim sancı mi ağrı mi bilemedim 3 4 saat o ağrıyı çektim meğerse sancıymış😅 hastaneye bi gittik 2 cm acilman var dedi ebe doğru yatış verdiler
Bsrbsrrr Masalsmommm ay nası belirtiler var bende de sancı gibi bişeler oluyor yani ama bebek ters ve makat geliş olduğu için ayakları kasıklarımda hareket ettikçe vurdukça ondan mı diyodum hayırlısı olsun insallah zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏🏻
Masalsmommm Duygumiran hadi ya 🤦🏼♀️ Şu erken doğumu önlersek ben her şeye razıyım yeterki erken gelmesin korkuyorum açıkçası kuvöz vs ayrı kalmaktan😔
Duygumiran Masalsmommm aynen benimde korkum o ilk oglumda 31 haftalik dogunca arkamda birakacak oglum var ondan korkuyorum
Masalsmommm Bsrbsrrr benim doğum pozisyonu almış ama henüz kanala girmemiş, regl sancısı gibi sancılarım ve ara ara hareket ettirmeyen kramplarım var ilaçlar iyi gelmedi hala devam ediyor ama belki nst de çıkmasını önlüyordur bilemiyorum 🤦🏼♀️ Doğum sancısı için bel ağrısı diyor herkes ya belin ayrılıyor gibi oluyo falan diyorlar o yüzden şimdilik doğum değil diye düşünüyorum 😂
eliftugbarikan Bsrbsrrr bayramda yatış yapmıştık 2 gün yatıp ciktik sadece yemeğe ve tuvalete kalkıyorum bakalim kac gün daha beklicek oğlus
Bsrbsrrr glsmsny uyku bazsn bende uyuyamıyorum sola yatmak çok istiyorum ama kalçam ağrıyor sağda daha rahatım biraz sağ biraz solda yatıyorum valla🫢
glsmsny Bsrbsrrr ben de aynı bıraz sol bıraz sağ yatyrm ama ayaklarımın agrısından çok uyuyamıyorum 😴
Hilalhayrettin25 Bende 34+4 oldum bebek aşağıda dedi baya Mayıs sonuna da hazırla doktor kendini dedi arada sırt ağrılari oluyor ama ben kendimi hiç erken doğuma hazirlamiyorum sizce doğru mu yapıyorum afedersiz ama bazen bebeği rahmimde bile hissediyorum akıntım da fazla oluyor normal mi sizce benim de ilk gebeliğim ve fazlasıyla tecrübesizim
yagmurrorskaya Hilalhayrettin25 canım bebek dönmüş çantanı herşeyini hazırla dediği gibi korkma kendini takip et bende 35+6yım mayıs sonu dedi sezeryan istiyorm ama bebek dönmüş
Bsrbsrrr Hilalhayrettin25 ben en son 32 de gittim haftaya cuma gidicem bakalım bana ters ve makat geliş demişti dönmemişti bebek insallah doğuma kadar döner ama siz önleminizi alın bence ne olır ne olmaz benim çantamın yarısı hazır😊
Duygumiran Hilalhayrettin25 simdi dr ciktim ayni sikayetlerden normal dedi tek sıkıntısı benim erken dogum riskim oldugu icin beklemedryim heran hersey olabilir bende doguma kendimi hazir hissetmedigim zamanlar oluyo ama emin ol geciyo hepsi ilk gebelik ilk tecrube senin o yüzden bnm ikinci bu senin oyle hissetmen normal
Hilalhayrettin25 yagmurrorskaya çantam hazır çok şükür ama erkek bebekler için geç olur derler ya onun rahatlığı var nedense
Bsrbsrrr EryaCa ben çamaşırların hepsini yıkadım ütüledim dün dolabımızı kurduk temizleyip yerleştiricem , hastane çantasının yarısı hazır 😂 haftasonu kalan eksikleri alıp artık beklemek istiyorum , ha tabi kapı süsü dağıtmalık süslerimiz kaldı😂 ay ne cok iş var
glsmsny Bsrbsrrr magnezyum verdi ilacını içiyrm ayrıca suyun ıcıne atılan kalsiyum ilacı var onu kullanıyorum onlar bıraz rahatlatyr bırde her gün 1 tane soda ıcıyrm magnezyum açısından zengin olduğu ıcın ☺️