Hamileyken iş yapmak
- Düzenlendi
Denzk doğum yaklaştıkça enerji artması normal biraz kendine sakla o enerjiyi canım ihtiyacın olacak 🥰 ev işi nankördür ne kadar temizlerken temizle batması iki gün sürer. Şimdiden kendini titizliğe şartlama çünkü bebeğin doğunca temizliğe enerji kalmıyor fazla.
Bende gurbetteyim bu hafta 35+2 de evimi temizledim hergün bir oda yaptım sadece çok eğilip kalkmalardan dolayı biraz bel ağrım oluyordu oda masajla geçiyor zaten doğurana kadar hareketsiz kalmak istemiyorum inşallah bu enerjim devam eder 🥰
MinnieMouse Bende bunu düşünüyorum bebiş gelecek ev batacak 😂😂 resmen temizlik hastası oldum burcum başak ta değil oğlak 😂
Maviipamukanne Bende yatıp kalkamamaktan korkuyorum çünkü bir ara dinleneyim dedim 3-4 hafta önce 2 gün yattım bir daha kalkamadım aşırı yorgun hissettim sonra bir kalktım daha da oturmuyorum
Denzk psikolojik olabilir bebekte gelicek ya simdi bende daha yapmadim valla bi detayli temizlik yapicaz annemle halilar perdeler camlar, mutfak dolaplari vs bi suru is var gozum yemiyo valla ama yapmak sart
Denzk 2 yaştan bildiriyorum duvarlarda kalem izleri koltuklarda su ve meşrubat lekeleri halılarda meyve lekeleri her santimetre karede kurumuş oyun hamuru parçaları halılara yedirilmis oyun hamurları söyleyeceklerim bu kadar değil ama aklıma bunlar geldi 🤣
15.3 haftaligiz Bende 2 gündür üst üste sürekli temizlik yapıyorum halılar kalktı yıkandı yerler aynı şekilde silinip supuruldu , koltuklar silindi dolapların silindi duvarlara kadar sildim kayinvalidem yakın ama kimseye söylemeden eşimi ise yolladigimda kendim yaptim ama bel ağrısı beni bitirdi diyebilirim😂Denzk
@Denzk ben normal dusunuyorum doktor da normal doguma uygun herseyın dedı
Ben bayram temizliği falan yaptm bebeğimin kafası aşaği geldi 1 cm acilmam olmuştu 27 haftadym şuan sanki son ayimdaymism gibi hayatla ilişkim bitti çok zorlanıyorum anlamadım
Teslimeesma ay geçmiş olsun dikkatli olun halı falan kaldırmayın ben kaldırıyorum ama benim gibi yapmayın yazık
MinnieMouse aman tanrımmm 🙈🥲 evin son temiz halleri yani 😂 neyse mutlu olsunlarda ne yapalım idare edicez ☺️
babyninannesi evet ev hemen kirleniyor ben temizlikçi tutacaktım ama benim gibi temiz yapamaz diye tutmadım Zaten enerjim varken yaptım
Bi sen öyle olur musun hiç yoksa ülke kurtlanırdı🤣🤣
Sinemmmasya ay ne bilim yengelerim hiç kalkmadan yattı hamilelikte 🙈 burdan da okuyorum yemek yapamıyorlarmış falan bende mi acayiplik var dedim
Anladım evet bazı insan rahatına düşkün oluyor 😄