Damla25 temizlikle alakası var mı acaba çok erken açılmanız olmuş geçmiş olsun

Teslimeesma ay geçmiş olsun dikkatli olun halı falan kaldırmayın ben kaldırıyorum ama benim gibi yapmayın yazık

babyninannesi evet ev hemen kirleniyor ben temizlikçi tutacaktım ama benim gibi temiz yapamaz diye tutmadım Zaten enerjim varken yaptım

Sinemmmasya ay ne bilim yengelerim hiç kalkmadan yattı hamilelikte 🙈 burdan da okuyorum yemek yapamıyorlarmış falan bende mi acayiplik var dedim

Denzk bende oyleyım valla ama benım riskli oldugu ıcın yapamıyorum evde pis olunca ıcım ıcımı yıyo

Denzk bende din gece uyku tutmadı kalktım mutfağı temizledim 😅😂eşim diyor noluyor sana gecenin köründe dhdhd kafayı yedim sanıyorum bende aynı enerji bendede var uzanma zıplama hoplama olmadıkça bişey olmaz Allah izin verirse 😅😅

_neslihan_ Ay inşallah sanırım doğum zamanı yakın olunca hormonlar enerji salgılıyormuş doğuma dayanabilmek için ☺️ Biz temizlikte kullanıyoruz 😂 bir kere de ben gece uyanıp koltukların yerini değiştirmiştim tekli olanların kocam delirdiğimi sanmıştı 😂😂 gece 3 te koltuk çekiyordum allahım ya

Sblglr siz yapmayın boşverin benim doktorum da aşırı rahat yani hep keyfine bak aynen böyle devam dedikçe ben hamile değilim gibi davranmaya başladım artık

Denzk 😂😂😂😅 allahım doğdukları zamanda aynı enerjiyi versin bize o zamanda pili bitmiş oyuncak gibi oluruz 😅😂😂yazarız buraya 😅😅

Denzk Tam 38. Haftaya girdiğim gece suyum ekdi ertesi gün doğum gerçekleşti

Denzk ya gözün korksun diye söylemedim canım benim şimdiden kendini rahatlat hayatımızda her şey dört dörtlük olmak zorunda değil. Hele ki çocuklu evde mükemmel diye bişey yok. Belki senin bebeğin çok sakin uyum ehli olacak işin kolay olacak onu bilemeyiz. Ama böyle can hıraş kendini temizliğe çok kaptırıp sonra istediğin gibi olmazsa üzülme 🤗

Denzk normal görünüyor ayın 17 sine kadar gelmezse 17sinde yatış 18 inde suni sancı ile doğum Allah’ın izniyle

Denzk dün boş bulunup koltuk ittim aklım çıktı bebeğe bir şey oldu diye. Evim temiz olmasın ama bebeğim iyi olsun o düşüncedeyim ben. ☺️

Gulibikkk tabiki de temizlik zaten nankör bir şey ama ben sanırım bu süreçte düşünememk için kendimi temizliğe verdim psikolojil bişey yani. Yoksa kesinlikle katılıyorum

SssenemmM çook az kalmış Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿