_neslihan_ Ay inşallah sanırım doğum zamanı yakın olunca hormonlar enerji salgılıyormuş doğuma dayanabilmek için ☺️ Biz temizlikte kullanıyoruz 😂 bir kere de ben gece uyanıp koltukların yerini değiştirmiştim tekli olanların kocam delirdiğimi sanmıştı 😂😂 gece 3 te koltuk çekiyordum allahım ya
Hamileyken iş yapmak
Denzk 😂😂😂😅 allahım doğdukları zamanda aynı enerjiyi versin bize o zamanda pili bitmiş oyuncak gibi oluruz 😅😂😂yazarız buraya 😅😅
Denzk ya gözün korksun diye söylemedim canım benim şimdiden kendini rahatlat hayatımızda her şey dört dörtlük olmak zorunda değil. Hele ki çocuklu evde mükemmel diye bişey yok. Belki senin bebeğin çok sakin uyum ehli olacak işin kolay olacak onu bilemeyiz. Ama böyle can hıraş kendini temizliğe çok kaptırıp sonra istediğin gibi olmazsa üzülme 🤗
Denzk normal görünüyor ayın 17 sine kadar gelmezse 17sinde yatış 18 inde suni sancı ile doğum Allah’ın izniyle
- Düzenlendi
Denzk dün boş bulunup koltuk ittim aklım çıktı bebeğe bir şey oldu diye. Evim temiz olmasın ama bebeğim iyi olsun o düşüncedeyim ben. ☺️
_neslihan_ ay inşallah o zaman da enerjimiz yüksek olur ❤️
MinnieMouse çok haklısın biraz alışmam lazım dağınıkığa evde iki kişiyiz eşim de çok titiz olunca evde toz bile olmuyor şuan ama dediğin gibi bebiş gelince böyle olmaz
Denzk
38+2’yim pazartesi doğumum var bütün işlerimi kendim yapıyorum havalarında ısınması bahanem oldu hergün bütğn evi kırklıyorum 😂😂
Ceydahisir ay maşallah bende doğuma temizlik yapa yapa gitcem belli oldu ☺️
Denzk 😊inşallah son ana kadar hareketli oluruz daha iyi olur
Denzk saol anım darısı sana olsun inşallah