adm Erzurum 😊
Memleket Etiketi🇹🇷
MERVE34 Bende çanakkale🙋🏽♀️
Doğumunuzu hangi hastanede yapicaksiniz acaba nereye gidiyorsunuz ben normalde istanbulda oturuyordum ama eşim burda görev yapıyor hastane konusunda biraz siknti yaşadık şuan anadoluya gidiyorum ama orası içinde çok soru işaretleri var kafamda 🙁
Secilylmaz bizimde oğlumuz olucak inşallah seçil hanım🙂 32+5 olduk sizde durum nedir
#şırnakcizre #73
MERVE34 Ben kız bebek bekliyorum 37+2 haftalik hamileyim☺ Arastirma hastanesine Servet hocanin özel muaynesine gidiyorum çok memnunum 👍 Siz hangi doktora gidiyosunuz?
Secilylmaz ceylan hastanesine gidiyorum doktorum buraya geldi esentepedeydi fiyati pahali buranin
Lekna bende çerkezköydeyim canim 😊
Secilylmaz bende ilk başlarda oraya çok gittim bülent hocaya gözüküyordum ama sonra memnun kalmadık pek ilgilenmiyordu daha sonra da iste anadoluya devam edelim dedik cem bey var ona gidiyorum ama şimdide bir kaç yerden duyumlar aldık oda çok sezeryanci falanmış sanırım bilmiyorum valla eşim sanırım memlekete gondericek beni doğum için çünkü bi türlü bulamadık her gittiğimiz yerde bir sıkıntı oldu özel muayene ücreti ne kadar acaba orda?
Düzce
Lekna aa ıyı ıyı Doğumu ordamı yapıcaksın☺
MERVE34 Cem beyden pek insanlar memnun degil zaten canım.. Ben muayne ucreti olarak 122lira veriyorum. Çok guzel ilgileniyor ve sürekli bilgilendiriyor beni.. Normal dogumu destekliyor, ben çok memnunum eger istersen öneririm kesinlikle ☺
Isparta ❤
Amasya Merzifon