MERVE34 Secilylmaz Bu hafta kontrolüm var benimde belki bende bu sefer araştırmaya gidebilirim çünkü kafamız çok karışık eşim beni memlekete göndermek istiyor acaba doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı orası için
Zynpbrl Arasnannesi bi kaç tane hastaneye gittim ama hiç memnun kalmadım şimdi Kocaeli’de medicalpark hastanesine gidiyorum
Zelihaferhat EmineSedaSever canım önce muhammet beye gittim buharadaki ama şimdi nenehatun ayşenur hanıma gidiyorum sen kime gidiyorsun
Birannecik adm bi ben mi çok gereksiz buluyorum şu memleket olayını? Amacım hemşomu bulmak degil, hamılelığımde gecırdıgım ozel durumları paylasmak gebelıkle doğumla ilgili konularda fikir alışverışınde bulunmak.
adm Birannecik burda amaç hemşooooo olmaktan çok lokal doktor, hastane gibi paylaşımlara kolay erişmek🙂
Hayalim Birbirimizin hangi şehirde olduğunu söylemek bence gereksiz bişey değil Eğer sen söylemek istemiyorsan söylemeye bilirsin canım sana kalmış bişey 🙂 Hem hangi şehirde olduğunu bilirsek doktor ve hastane fikir alışverişi yapabiliriz 🙂 Birannecik
EmineSedaSever Zelihaferhat canım bende Hümeyra hanıma gidiyorum ama Doğum için nenehatunn daha iyiymiş diyorlar kafam karışık