Memleket Etiketi🇹🇷
Şırnak 🇹🇷
Tekirdag
Zelihaferhat bende Erzurum Luyum canım hangi doktora gidiyorsun
Lekna hayırlısıyla kucagına almayı nasip Etsın canım
Hatice_2592 hangi hastaneye gidiyorsunuz bende Hatay Hassa
Gamzehiranur sağol canım sanada inşallah☺
adm bi ben mi çok gereksiz buluyorum şu memleket olayını? Amacım hemşomu bulmak degil, hamılelığımde gecırdıgım ozel durumları paylasmak gebelıkle doğumla ilgili konularda fikir alışverışınde bulunmak.
EmineSedaSever canım önce muhammet beye gittim buharadaki ama şimdi nenehatun ayşenur hanıma gidiyorum sen kime gidiyorsun
Ya arkadaşlar yerımı bılmem ama etıkette yapmaya çalıştım yapamadım sanırım bana tekırdagda normal dogum veya sezeryan Doğum yapmış yada yapıcak olan arkadaşlar lazım ane dusunuolr acaba bılgı almak istiorumda
Birannecik burda amaç hemşooooo olmaktan çok lokal doktor, hastane gibi paylaşımlara kolay erişmek🙂
Zelihaferhat canım bende Hümeyra hanıma gidiyorum ama Doğum için nenehatunn daha iyiymiş diyorlar kafam karışık
Gamzehiranur benim eski doktorum yaşam hastanesinde Volkan akeldi işini güzel yapan bir doktor tavsiye edebilirim size 😰
Gamzehiranur bende ipsala 😊
Edirne İpsala 😊
Memleket Nevşehir 🤗 ikametgah İzmir 🌴
Memleket Tarsus 🇹🇷 görev nedeniyle Hakkari 🤦♀️
adm Denizli 20 Denizli'de olanlar bana yazabilir hiç arkadaşım tanıdığım yok burada 3aylik hamileyim 😄😍😘😐
EmineSedaSever doğum için bende kararsızım canım atatürk üniversitesinde özelde doğum düşünüyorum ama bakalım hayırlısı
Sivasliyim bende annisler. Gaziantep gelini. Fransada yasiyorum