Merhaba,😍
Lale1985 masalllahhh 🥰 ikinci için bile bin kere düşündüm güzel cesaret ve kalabalık bir aile ❤️ tıpkı eskiler gibi
Damlacaa vallahi ben şu an hiçbirşey geçirmiyorum içimden sağlıklı olsunda kız erkek farketmez, zaten iki oğlum 3 kızım var ,hayırlı bir evlat olsun sağlıklı olsun bana yeter şu an sadece halsizlik ve yorgunluk var az iki düşük yaptım korkuda var hala inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar tek temennim bu 😍
Sevilayozdemir aynen öyle belki tuhaf olacak ama birdaha anne olamamak düşüncesini kabullenemiyorum kalabalık aile olmak yer-zaman iyidir zorluğu çok elbet ama güzelliği daha çok bence 😍
Ays_cskn Ay onu bende çok merak ediyorum yaa ama bi test var onu yaptırmak istiyorum kan testi orda çıkıyor erken öğrenebiliyorsun benim yaşta malum haliyle sıkıntı çıkabilir en azından erken öğrenirim çocukta bi sıkıntı varmı diye ,bende aynı dertten yanıyorum uyku halsizlik kolumu kaldırasım yok ya
Maşallah😱 kaçar yaş aralarında var bi de ilk kaç yaşınızda anne oldunuz acaba:) ben 28 yaşımda ilk çocuğuma hamileyim daha🤭 23+2 yiz biraz ağırlaşmayw başladım normalde 3 çocuğa kadae niyetim vardı ama başarabilir miyim gözüm kesmiyo🤭🤭😇
- Düzenlendi
hukukcuanne_06 canım ben ilk 22 yaşında anne oldum 25 ken ikinci çocuk oldu 30 da üç 32 de dört 34 te beş şimdi 37 de de son çocuk olacak inşallah, en büyük oğlan 14 ,kız 11,oğlan 5 ,kız 4,kız 2 olacak temmuzda inşallah 😂😍 son anda gaza geldim yani 😂 ha ikide düşük oldu malesef bu sene olmasaydı şimdi hamileliğim ilerlemişti yaşından dolayi dedi doktor progestan verdi tuttu bu sefer