Lale1985 Selam hamile anneler ve anne adayları, ben aranıza yeni katıldım, 6.çocuğuma hamileyim güzel sohbet edelim birbirimize arkadaş olalım isterim , nasılsınız hamilelik nasıl geçiyor??
Ays_cskn Lale1985 selam hosgeldiniz masallah size, iyi olmaya calisiyorum cok sukur hamilelik biraz zor geciyor ama olsun 18 +3deyiz biz ☺ siz kac haftalik oldunuz
Sevilayozdemir Lale1985 masalllahhh 🥰 ikinci için bile bin kere düşündüm güzel cesaret ve kalabalık bir aile ❤️ tıpkı eskiler gibi
Ranammmm Lale1985 Hoşgeldin de maşallah diyelim biz ikinci üçüncü çocuk derken sen 6. Çocuk hayırlısı olsun inşallah ☺️
Damlacaa Ayyy maşallah maşallah, benimde oğlan olacak içimden diyorum yürümeyi tuvaletine gitmeyi öğrensin ikinciyi yapayım birde kızım olursa dükkanı kapatirim diyodum 😍 ama siz masallllah kardeş çok güzel ya altından kalkabilecegimi bilsem bende kalabalık aile isterdim 🙏🏻🌸
Lale1985 Damlacaa vallahi ben şu an hiçbirşey geçirmiyorum içimden sağlıklı olsunda kız erkek farketmez, zaten iki oğlum 3 kızım var ,hayırlı bir evlat olsun sağlıklı olsun bana yeter şu an sadece halsizlik ve yorgunluk var az iki düşük yaptım korkuda var hala inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar tek temennim bu 😍
Lale1985 Ays_cskn selam cnm bende 6+1 oldum salı günü ultrasona gircem inşallah şu an daha pek bi sıkıntı yok halsizlik yorgunluk ara ara bulantı haricinde yoksa şükür iyiyim 😍
Lale1985 Sevilayozdemir aynen öyle belki tuhaf olacak ama birdaha anne olamamak düşüncesini kabullenemiyorum kalabalık aile olmak yer-zaman iyidir zorluğu çok elbet ama güzelliği daha çok bence 😍
Damlacaa Lale1985 ay masallah iki taraftan da hevesiniz almışsınız Rabbim acılarını göstermesin hiçbir yavrunuzu inşallah 🧡🌸 Stres yok yiyecek lokması varsa illa ki geliyor bebisler yat mutlaka dinlen diyecegim ama beş çocuk varkende ne kadar dinlenilebilir bilemiyorum 🌸🥰
Ays_cskn Lale1985 Bu aralar bende uyku basiyor hep aksam ustune dogru halsizlik vs var cinsiyeti bekliyorum bende halen ogrenemedim 🥰
Lale1985 esmir maşallah kardeşim evet 6. Da normal olacak inşallah sezeryan taraftarı değilim acik söylemek gerekirse ,tabi bi problem oluşursa elbet çocuğumun hayati söz konusu olurum ama gerek olmadığı müddetçe normal doğumu tercih ediyorum ,nekadar zorda olsa 🤗
Lale1985 Ays_cskn Ay onu bende çok merak ediyorum yaa ama bi test var onu yaptırmak istiyorum kan testi orda çıkıyor erken öğrenebiliyorsun benim yaşta malum haliyle sıkıntı çıkabilir en azından erken öğrenirim çocukta bi sıkıntı varmı diye ,bende aynı dertten yanıyorum uyku halsizlik kolumu kaldırasım yok ya
esmir Lale1985 maşallah benimde ikisi normal oldu bende normal doğum destekçisiyim sorun olmadığı sürece Allah evlatlarını sana bağışlasın ♥️💙
Ays_cskn Lale1985 Benimde 1 yasinda oglum var dinlenebilmek bile mumkun degilki uyusam ne guzel yaptirirsan erkenden pgrenmis olursun bende biliyorum o testi
Lale1985 ZynpKara estağfurullah canım yardımcı olabildiğim kadar elbette olmaya çalışırım seve seve 😍