Cgdm1308 bebegin kalp atişlari yüksek çıkıyor o yüzden girmiştim nstye aslında

Manolya1233 bilemiyorum kuzum yalancı sancı gibi de az az olmamıs sürekli olmuş doktorun ne der bilemem kac haftalıksınız inşallah sağ sağlım vaktinde kavusursun bebişine

Melis2015 üstte ki bebeğin kalp atışı alttaki 20-40-60 gibi olan da sizin sanciniz doğum için 70 üzeri düzenli sancı olması gerekiyor

Manolya1233 yukardaki bebegin kalp atisi asagadaki senin sancin varmi yokmu diye. Dr’unuz aciklamadimi?

Manolya1233 maşallah canım Rabbim sağ sağlim kavustursun inşallah mutlaka doktorunla yarın görüş canım

Manolya1233 ooo masallah artik siz bize yol gostermeniz nst sonucunu yorumlamaniz gerek yolun sonundasiniz siz🤭

Trkn_09 hayır gösteremedim bn ilçede yaşıyorum brdaki doktor izne ayrılmış pzrtesi merkeze gidecegm inşallah ama şuan çok az sancı hissediyorum sanırım çoğalıp düzene girmiş olması gerekiyor doğum için

Kendi sancimn çoğalmasını bekleyelm demşti en son doktorrum kalp atışı hızlandığı için suni vermek istememsti bu hafta ne der bilmiyorum

@Manolya1233 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🙏🙏

5 gün sonra

@"Manolya1233 merhaba doktorunuzla görüştünüz mü merak ettim