• Gebelik
  • Detaylı ayrıntılı ultrason

Detaylı ayrıntılı ultrasonu ne karara yaptırdınız devlette mi özelde mi yaptırdınız devlette ücretsiz mi ?

eylulummmm, başlığı Detaylı ayrıntılı ultrason olarak değiştirdi.

eylulummmm ben devlete gidiyorum orda ücretsiz bende 2 hafta sonra giricem detayliya ozeldede değişiyor 500 700 1000 hastaneye göre

600 tlye yaptırdım özel bir klinikte baya memnun kaldım 40 dakika falan sürdü muayene. Siz şehir de belirtirseniz hem öneri yazanlar da olacaktır daha iyi olur :) devlette ücretsiz ama muayene nasıldır bilgim yok maalesef

Kızlar bişeyi merak ediyorum detaylı ultrasonda neye bakılıyor tam olarak. Ve biz 36. Haftadayız bizim doktorumuz neden istemedi 🤦🏼‍♀️ Oğlum 12 yaşında onda da her ay gittim hastaneye renkli ultrason diye bi ultrasondan bakıldı yüzünü göstermek istedi bana eli yüzündeydi karnıma o aletle vurmaya başladı kızdım yeter canım acıyor görmek istemiyorum diye 🙄 sonra vi CD verdi videosu olan acaba aynı şey mi ? Benim doktorum neden istemedi ki 🤷🏼‍♀️ Ama kendi ultrason cihazında bi siyahımsı olan görüntü var bide normal renkli görüntü var tek ultrasonda bebeğimi iki şekilde de gösteriyor bana hatta büyük resmini de çekip verdi

eylulummmm özelde fındıkzade hekimoğlunda yaptıracam pazartesi 500 TL

EssoSavve aynen canım o renkli bakılıyor çocuğun gelişimi organları felan inceleniyor 🤗 bazı doktorlarda kendi ultrason aleti renkli oluyor detaylıda biraz daha çocuğun gelişimiyle alakalı inceleniyor doktor zorunlu tutmuyor ama 20. Haftada önerme yapıyor

EssoSavve doktorunuzun isteyip istememesi önemli değil bence imkan varsa ben herkesin yaptırması gerektiğini düşünüyorum 🤔 bütün organları tek tek inceleniyor uzmanı tarafından

Basaktrk valla ben burada duydum detaylı ultrasonu doktorum bahsetmedi bile böyle bişi var deyince. Zaten 2 haftamız kaldı ve artık doğuma gidicem hastaneye. Hastanem 2 saatlik mesafede hadi deyince gidemiyorum ki 🙄 eşime desem yine neyi kafana taktın diye yolar artık beni 😩 ama doktorumu aricam neden bahsetmemiş hastanem de iyi bi hastane illaki vardır detaylı ultrason cihazları 😒

EssoSavve sorabilirsin tabiki genelde 20. 24. Hafta arasında yapılması öneriliyor sizin baya geçmiş yapıladabilir tam bilmiyorum bende siz sorun eğer yapılıyorsa Yinede yaptırın bişeylere hazırlıklı olunuyor ozaman 🤗