Bahar0101 Mine24 burdaki doğru hesaplıyor o zaman 7 haftaliksiniz zamanla kavrarsiniz inanın bende ilk gebeliğim herşey araştırma gereksinimini duyuyorum ama zamanla alışıriz😇
gizemgencc 06022022 ultrason bakıldı ama tek kese görünüyordu ikiz olsaydı ultrasonda belli olmaz mıydı ki
06022022 gizemgencc olabilir ama bizim komşu ilk bir bebeği 3 gün sonra bir bebeği rahme düştü İnan hersey oluyor bizde sok olduk
Ozgeysrgn Şuan 5+5 günlüğüz ☺️ 3+1 de kaset testle ve beta 70 hamile olduğumu öğrendim . 4+4 de beta 5800 ken keseyi gördük 72 mm’di. Yarın 5+6 da kalp atışı randevumuz var inşaalah duyarız 😍
heyzil06 Ozgeysrgn aaa ben de 5+5im ama biz sadece keseyi gördük bugün kalp atışı için haftaya gel dedi inşallah siz duyarsınız yarın 😍 ben de haftaya duyarım inşallah 😍🤲🏼
NimetDilmen Gub 7+1 den Selamlaaarrrr 🙂 Yarın doktor randevum var, kalp atışı için. 7+2 oluyorum insaAllah duyarım ❤️
Kaleboynutuba Benimkisi pek yeni değil ama ilk olduğu için çok çok saborsızom vede heyecanlıyım 16+4üz
Hasarbusra Gub benimde 2. Gebeliğim 3 yaşında bı kızım var şimdiden çok fazla eklem.agrilarimn var mide bulantisi ve baş donmesi çok fazla oluyor ara ara
aysegulmelda Bugün 5 haftalık olduğumuzu öğrendik 😍 keseyi görememekten çok korkmuştum ama görünce içimdeki sevinci tarif edemem 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Lylakrdsakdmr1 Sonundabende Merhaba ; aynı şikayetler bende de vardı ve PRİLAM DR diye bir ilaç yazdı doktorum ve sadece akşama doğru hafif bulantım olur onun dışında çok iyi geldi. Gece yatmadan aç olarak 2 adet içiyorum.
TinyBabys minikmucizem_21 bizim de biraz sürpriz gibi oldu. Mide bulantılarım bunda erken başladı benim. İnşallah sonrası rahat geçer.