Bahar0101 Mine24 burdaki doğru hesaplıyor o zaman 7 haftaliksiniz zamanla kavrarsiniz inanın bende ilk gebeliğim herşey araştırma gereksinimini duyuyorum ama zamanla alışıriz😇
Mine24 Bahar0101 inşallah canım ama doktorum 5 buçuk hafta dedi pazartesi gittim o kafami karıştırdı zamanla alışacağız herhalde sağ salim kucağımıza alalım da 🥰
Minicigimmm Seymaaa55 bence olması gerektiği gibi 2 günde 2 kat artıyor diyorlar çünkü sizinde öyle olmuş 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Bahar0101 Mine24 bazen geç döllenme falan olabiliyor ama yinede zamanla netleşir canım Sağlıcakla alalım inşallah bağışıklık sistemini güçlü tutmaya bakın ben bir şey yiyemiyrm şimdi kondilom siğil çıktı dua edince hayırlı hayırlı geçsin 🤲
Htc3866 Fatma_s aile hekimi korkuttu beta istenilen seviyeye gelmedi diye doğru kadın doğum gittim keseyi gördüm doktor haftaya gel yine bakalım herşey yolunda daha çok minik dedi çok şükür herşeyi uzmanına gitmek lazımmış
Melisssssss Doktorum bana bebek aspirini verdi zararı var Mıdır ki endişe doluyum bi doktor sa vermiş olsa içim içimi giyiyor Ocak ayında kimyasal yaşadığım için hem progestan verdi hem aspirin verdi günde 1 tane ikiside
Seymaaa55 Htc3866 bende pazartesi günü yaptırmıstım 128 di bugün yine yaptırdım 427 cıktı bende endişelendim acaba sıkıntı mı var diye o yüzden sordum
sbl_blg Seymaaa55 Bence endişelenme canım hiç zaten 2 kat 3 kat artış diyorlar öyle okumuştum senin de bence katlı artmış zaten hekimler daha net söyler tabii biz afaki konuşuyoruz burda sen içini ferah tut. İnşallah da Dr keseyi gördükten sonra Beta Hcg nin de bir önemi kalmıyor
Seymaaa55 Htc3866 O kadar korktum ki bişey çıkacak diye içim içimi yedi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah🌸
Seymaaa55 sbl_blg Annelik içgüdüsü heralde evhamlı bir insan olmaya başladım hamile olduğumu öğrendiğimden beri
sbl_blg Seymaaa55 🐣Hepimiz de bir tutam oldu ya maalesef o 😊 Ama biz yine de herşeyin en güzelini düşünelim ki Allah en güzelini yaşatsın inşallah hepimize 🙏