Fatmmmmaaaa CanselAydin ben evde test yapmadım sağlık ocağına gittim kan testi daha doğru oluyor diye kan testi verdim çıktı evde yapılanlarda doğruluk payı olmuyor kan net oluyor sizde kan testine bakın bence yada doktora gidin ☺️İnşallah hayırlı güzel sonuç alırsınız ☺️
Curious Deletedmon099282 daha yazı yazmayı bile beceremiyor ki, düzgün konuşmamasına ve yanlış bilgiler söylemesine şaşırmamalı.. 🙂
Ececlsr damla1k ohoo 5 gün geçmiş ben bı gün geçti ertesi gün test yaptım hemen🤭 silik çizgi çıkmıştı ama kan tahlilinde kesinlik kazandı çok şükür 🤲 simdi 13+2 deyiz çok şükür🤲💙 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲💙
gizemgencc 06022022 merhaba bende 5+1 deyim son adet tarihim 7 nisan nerdeyse aynıyız.11 mayısta beta hcg baktırdım 12.657 çıktı sizin nasıl? Doktor bana haftasıyla uyumlu giidyor dedi
06022022 gizemgencc sizin ikiz mi ben 5+0 kese gördük Bugün hatta gördük ve 8 nisan adet evet aynı ama hcg 3050 benim sizin güzel yükselmiş maşallah
mutluanne3510 6+5te doktora gittim. İlk randevumda kalp atışını da duydum. Simdi 8+2deyim. Bulantim yok, bundan sonra olur mu acaba? Sizin bulantıniz varsa kaçıncı haftada başladı? Bir de başka hamilelikte ilgili belirtileriniz ne?
gizemgencc 06022022 ultrason bakıldı ama tek kese görünüyordu ikiz olsaydı ultrasonda belli olmaz mıydı ki
Htc3866 gul1201 kişiyle alakalı olabilir benim de çevremde kim vajinal muayene olduysa kanama geçirdi kimi hassas kimi daha sağlam olabilir tabiki en iyisini doktorlar bilir biz burada gördüğümuzu konuşuyoruz
Sinemkocak damla1k eger hamileysen kesin testte çıkar. Ben 2 gün gecikince test yapmıştım hemen ikinci cizgi belli olmustu 😍
Bahar0101 Mine24 bugün 6 haftalık canım bu uygulamadada gösteriyor ana ekranda ne kadar olduğu en son adet tarihini girdiysen