Mine24 makin kalp atışını sende duymadın demi ben keseyi gördük ama iki hafta sonra gelin dediler tekrar
makin Mine24 evet duymadım daha bizde keseyi gördük çok şükür bana da iki hafta sonra gel demişlerdi ama ben o doktoru sevmediğim için bi hafta sonrasına randevu aldım bakalım yarın neler olacak 🥰🙏🏻🧿
Kzbn94 Mine24 sadece keseyımı gördünüz bnde aynı durumdayım kese göründü daha henüz bebegı göremedik bi 10 gün sonra gel dedı 4+3 haftalık
Merveklc3 Dilara71 hiç alakası yok vaninal yoldan hiçbir şekilde düşük olmaz ben hemşire olarak bunu söylüyorum zaten düşük olsa vajinal yoldan muayene etmeyiz
Deletedmon099282 Merveklc3 Dilara71 sizinki bilgi değil uydurma hanımefendi hala ne anlatmak istediğimi algılayamadınız!
Deletedmon099282 Merveklc3 yani kafasından bir şey uydurup inanmış uyarıyorum saçma sapan karşılık veriyor gerçekten önce cehaletle savaşmalıyız :(
Deletedmon099282 gul1201 yok tabi sakın görüp de inanıp moralini bozmasın kimse, herkes doktor olmuş malesef
Htc3866 gul1201 kişiyle alakalı olabilir benim de çevremde kim vajinal muayene olduysa kanama geçirdi kimi hassas kimi daha sağlam olabilir tabiki en iyisini doktorlar bilir biz burada gördüğümuzu konuşuyoruz
gul1201 Burcu7260 bildiğim kadarıyla kullanılıyor çünkü planlı gebeliklerde 1 ay önceden başlıyor anneler doktorum da bana başladın mı yazim mi demişti
Dilara71 Deletedmon099282 senin usten usten insanlari aşalayıp konuşmam uayrmak oluyosa bende sana böyle bi tavir sergilerimm
Deletedmon099282 Dilara71 ben size siz diyorum siz bana sen diyorsunuz :) ben kibarca uyardım sizi siz kabalaştınız kim bilmiş acaba :)
Curious Deletedmon099282 daha yazı yazmayı bile beceremiyor ki, düzgün konuşmamasına ve yanlış bilgiler söylemesine şaşırmamalı.. 🙂
Kzbn94 vostagramask beta 1.500 olunca hastaneye gıdın benımde oyle oldu erkenden gıttım kese fılan gözükmedi doktor keseyi 1500 olunca görüyoruz dedı
Mine24 Kzbn94 evet canım sadece kese yi gördük bana da iki hafta sonra gel dedi benim de 5 buçuk haftalık 🥰
Mine24 Kzbn94 vallahi canım bende yeniyim ya ne desem bilmiyorum bana iki hafta sonra gel dedi seni de yanlış yönlendirmek istemem 🥰