Sonundabende Pkdm Merhaba benim başta böyle olmadı bi kaç kez oldu yani tahmini 4 haftalıklar suan 7 ye girdim ve 6 haftaya girerken artık cok şiddetlendi suan ne yiyebiliyorum ne bi yere gidebiliyom ilac başladım umarım sizde hamişsinizdir adet geciktimiii
Sonundabende Gzm_ipk Canım 8hafta olmadan gitme erkenden gidip stres yasama doktor bana en az 2 hafta sonra git dedi kese gördük bu hafta içi carsamba 7 bitiyor o zaman gidicem bende 🥰
gul1201 Benim çok ayakta kaldığımda ve yürüdüğümde karnım çok ağrıyor düşük önleyici hap ve iğne de kullanıyorum 6+5iz kalp atışını bir türlü dayamadık vajinal muayene de de ultrasonda da haftaya tekrar gideceğiz. Sizlerinde oluyor mu ağrı
Senalay Htc3866 hiç takma kafana benim 2631 cıktı gayet yüksekti bana da 2 gün sonra tekrar ver dediler genel olarak herkese böyle söylüyorlar
Edaannuur Demetakdgn aynısını bana bugün dedi kese rahimde gözüküyor dedi 10 gün sonra gel dedi kalp atışı falan duyalım ama ben biraz daha beklemeyi düşüyorum
Busrakyk Snglldrmz Edaannuur aynı durumu yaşıyorum salı günü test yaptım çarşambada kan vermeye gittim kese vajinal ultrasonda göründü 10 güne kadar da bebek oluşur dedi 10 gün sonraya randevu aldım. Şuan kasık ve bel ağrım bugün de bir kusma yaşadım🙊
Esmgl Midem ağrıyor yanıyor ama kusamıyorum kussam rahatlayacak gibiyim benim gibi olan var mı 🙈 reflü geçmişim var 🙄
Deletedmon099282 Dilara71 lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin alttan muayeneyle bebeğini kaybetmesinin alakası yok. Kusura bakmayın ama çok cahilce bir yaklaşım insanları yanlış bilgilendirip korkutuyorsunuz
Dilara71 Deletedmon099282 cahilikkk deyilll canimmm biliyoruz konuşuyoruz cevremdeki iki kişi bu yüzdem beneğini kaybetii herkez kendi bilir yaptiran yaptirsin.
Merveklc3 Dilara71 hiç alakası yok vaninal yoldan hiçbir şekilde düşük olmaz ben hemşire olarak bunu söylüyorum zaten düşük olsa vajinal yoldan muayene etmeyiz
Bahar0101 Mine24 bugün 6 haftalık canım bu uygulamadada gösteriyor ana ekranda ne kadar olduğu en son adet tarihini girdiysen
Mine24 makin benim de ilk gebelik kimsayal oldu canım şimdi mucize olarak öğrendim inşallah kucağımıza sağlıklı şekilde alırız 🤲
Burcu7260 Merveklc3 folik asit doktora gitmeden de alınıp kullanılabilir mi şuan 4+1 haftalık oldu henüz gitmedim doktora
Merveklc3 Burcu7260 normalde zaten gebelik düşünmeye başlandığı itibaren başlanır folik asite yani 2-3 ay önceden başlanır desteğe
heyzil06 Burcu7260 sağlık ocağı hekimleri de veriyor bence gene de aile hekiminize en azından danışıp alın
gul1201 Burcu7260 bildiğim kadarıyla kullanılıyor çünkü planlı gebeliklerde 1 ay önceden başlıyor anneler doktorum da bana başladın mı yazim mi demişti
Deletedmon099282 Dilara71 bence önce konuşmayı yazmayı kelimeleri telaffuz etmeyi öğrenin, kendi uydurduğunuz şeyleri de burada gerçekmiş gibi yazıp insanları korkutmayın
Dilara71 Deletedmon099282 Burda gelıp cok bilmişş gibii kelime yapma sen ilk önce insanlarinnn bilgilerini küçümsemeyii öğren kim ne yaşamiş nerden biliyosunda uydurduğunuz diye telafuz ediyosunuz
heyzil06 Eyll06 evet göründü benim de çok şükür 😍🤲🏼🧿 inşallah kalp atışını da duyarız şimdi de aklımda o var bu hep böyle gidecek sanırım 🙊😍😍
Mine24 makin kalp atışını sende duymadın demi ben keseyi gördük ama iki hafta sonra gelin dediler tekrar
Deletedmon099282 Merveklc3 Dilara71 sizinki bilgi değil uydurma hanımefendi hala ne anlatmak istediğimi algılayamadınız!