Eparlak Burcu7260 bende aynı durumdayım bugün kan testi yaptırcam eğer öyleyse pozitife ise ilk fırsatta doktora gidicem çünkü doktor bebek için folik asit vitamin vs veriyormuş
Aysunzeynep BusraUluturkEkinci BusraUluturkEkinci bana da doktor 7+2 günlük dedi fazla söyledi kalp atışını çok net duyduk Şükür bende idrar ve kan verdim tahlillerin başlatıyoruz dedi artık devlet Hastanesi’nde devam edicem zaten salı tekrar cağırdı bakalım tahlillerde sorun çıkmaz inşallah 🙏
Gulumseee Gub Ben de 8+5 im şuan ama hiç mide bulantısı yaşamıyorum.5 haftalıkken farkettim gebe olduğumu ama bende kese oluşumu vardı 7 haftada da kalp sesini dinledim, hepinize nasip olur inşallah çok heyecanlı dakikalar ☺️
heyzil06 Aranızda ankarada devlette doktor tavsiyesi verebilecek olan var mı özel de olur gerçi araştırırız bir 🙏🏼
Bahar0101 Mine24 canım şöyle anlatayım hani doktor gittiğinde 5 haftalık diyor ya örnek cumadan cumaya hafta atlıyor diyelim ki cuma gittin 5 haftalık dedi CMT günü 5+1 oluyor
Aysunzeynep BusraUluturkEkinci kan tahlillerim cok düşük ve idrarda enfeksiyon çıkmış canım inşallah bebeği etkileyen kötü bir durum olmaz 🥺🥺🤲
asin 6+3 şu anda ama haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah , normal mi ? videolarda hep 6. haftalarda duyulduğu söyleniyor çok ağladım bütün gün 😥
TinyBabys Gub benim de 5+4. Açıkçası henüz alışamadım. Kızımla ilgilenmekten bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 😊
minikmucizem_21 TinyBabys aynı ben☺️ insan ikinci çocuk olunca ilk gebelin gibi olmuyor Muş rahat oluyormuş 7+4 sanki hamile değil mişim geliyor birde sürpriz gebelik idi bende alışamadım
minikmucizem_21 Gub 7+3 ikinci gebeliğim gerekli idrar testi kan testi yaptırdım bebek ve kalp atışını duydu doktor reglim 5 gün geçince yaptım hiç belirti yoktu göğüslerim biraz farklı hasisyet ve halsizlik vardı başka yoktu plansız gebelik
TinyBabys minikmucizem_21 bizim de biraz sürpriz gibi oldu. Mide bulantılarım bunda erken başladı benim. İnşallah sonrası rahat geçer.
Nurercan Gub benim günü gününe gelir regl. 7. Gün test yaptım be ilk testte pozitif şükürler olsun. Şu an 13+3üz 🙏💖🌸
Esmakrplt Pkdm benim bulantım çok şiddetliydi basınçlı kusuyodm resmen zaten bu yüzden acile gittim orda testte çıktı hamileliğim
Htc3866 Benim normalde migrenim vardı şimdi de hiç geçmeden basım ağrıyor bıktım gerçekten ilaçta alamıyorum kaldım öyle çaresizce
Merveklc3 Eparlak doktora biraz geç git bence çünkü gidip hevesin kırılmasın ben 5+2 iken gittim kese minick gözüktü giç yok gibiydi bence biraz daha sabret birde folik asit kesinlikle kullan
Burcu7260 Merveklc3 folik asit doktora gitmeden de alınıp kullanılabilir mi şuan 4+1 haftalık oldu henüz gitmedim doktora
Merveklc3 Hivabozkurt canını hiö sıkmaallahın izniyle atar kanli 8 de ve 9 da atabilir geç döllenmede olabilir
Sonundabende Gzm_ipk Canım 8hafta olmadan gitme erkenden gidip stres yasama doktor bana en az 2 hafta sonra git dedi kese gördük bu hafta içi carsamba 7 bitiyor o zaman gidicem bende 🥰