Renginveannesi_ ah çok iyiydin nazarlara geldim bacım😂 geçer Allahın izniyle uyumam acı çekmem dışında sorun yok şimdilik 😂 buda keyifli 😂😂

H-atun Merhaba ben de 33+4’üm. Göbeğimin ortasında bazenleri ince ince sızılar hissediyorum. 2 hafta sonra randevum var doktoruma sormayı düşünüyorum, sanırsam hareketleriyle alakalı 😊

Evet kızlaar bnde 33 haftalık oldum bu gün ve son bi iki haftadır bnmde ara ara göbekleğimin çok fazla ağrıyor 8 gin sonra randevum var bakalım ne diyecek doktorumuz

121 hamileliğim boyunca 3.kez oluyo bebiş buyudu diye sanırım daha şiddetli ve daha uzun sürdü 2 gunde geçiyordu diğerleri 😔

• 121 bunu yanıtladı.

Rabiakrky salı gunu benim randevum inşallah ozamana kadar geçer çunku bebişe bakılırken bile canımdan can gidiyo . Kasık bel agrımı unuttum😊

Ben 27 haftalığım ama benimde geçen hafta bi anda bi sancı girdi göbek deliğime inanılmaz derecede bi sancı ama hareket ettirmiyodu resmen ama günlerce sürmedi bilemiyorum o yüzden

H-atun Bence de sanırsam büyüdü diye oluyor ama ben gittiğimde doktora sorucam yine de

H-atun sorma canım demekki benden başka yasayanda varmış ben hastanelik oldum yatışa aldılar gobegimim etrafını da kapladı ağrı doktor muayene ederken hıçkıra hıçkıra ağladım ama benim oramda miyom da varmış bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama göbek deligim ve etrafı inanılmaz derecede sanciyor viks surebilirsin diyor gerilip büyüdükçe hassasiyet artiyormus dokununca çok acıyor kıyafet değse bile degilmi ? Ayrıca gece uyurken sancidan yan uyuyamıyorum çoğu kez sırt üstü yatmaya başladım maalesef

Durdane95 aaa aynıı çok şükür komple etrafı değil ay tez zamanda geçsin seninkide canım o dahada zordur.ama çok zor normal doğum istiyorum işk doğumum başıma ne gelicek bilmiyorum şuan tek korkum göbeğime baskı uygulayacak olmaları. Yatamadım sagıma soluma ya oturdum ya sırt ustu uyumaya çalıştım.Bu arada Parol denedin mi dün yatmadan once içtim Dr umu arayıp Allah ım mışıl mışıl uyumuşum şifa oldu. Sanada olsun inşallah

Aynen benimde ilk doğumum neler olacak bilmiyorum korku heyecan karışık normal doğum istiyorum ben de parol içmedim ama bugün hiç acımıyor ben de şaşkınım batikonla pansuman yapmıştım belki mikrop kapxmıştır falan diye her şeyi düşünüyorum artık 😂 sonra viks sürdüm dün bugün hiç sancı yok çok şükür

Durdane95 benimde 2 gundur geçti çok rahatım maşallahh🥰 bence içerden kendilerine yer yapıyorlar onu yaparkende zorluyorlar bizi sonra ooh mis😂 göbüşüm buyudukçe agrım oldu hep çünkü umarım bir daha yaşamayız 🙏🏼