H-atun KıZlar 34+5 olduk bugün kontrolum vardı kızçem doğum pozisyonu almış fakat benim 2 gündür göbek deliğim ve etrafı İNANILMAZ şiddetli ağrıyor . Yaşayanınız var mı😔
Renginveannesi_ H-atun canım bende 30+5 oldum benimde ağrıyor bugün kontrolüm vardı ve doktora söyledim ordan tekmede yiyorum doktor gayet normal olduğunu söyledi, dokunma vs dedi 🤲🏻👀 Hep tekmedir canım, bide dışa çıkıyor ya onun etkiside var 🙏
121 H-atun Merhaba ben de 33+4’üm. Göbeğimin ortasında bazenleri ince ince sızılar hissediyorum. 2 hafta sonra randevum var doktoruma sormayı düşünüyorum, sanırsam hareketleriyle alakalı 😊
Durdane95 H-atun sorma canım demekki benden başka yasayanda varmış ben hastanelik oldum yatışa aldılar gobegimim etrafını da kapladı ağrı doktor muayene ederken hıçkıra hıçkıra ağladım ama benim oramda miyom da varmış bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama göbek deligim ve etrafı inanılmaz derecede sanciyor viks surebilirsin diyor gerilip büyüdükçe hassasiyet artiyormus dokununca çok acıyor kıyafet değse bile degilmi ? Ayrıca gece uyurken sancidan yan uyuyamıyorum çoğu kez sırt üstü yatmaya başladım maalesef
Bguzeel H-atun yani hafta olarak aramızda baya var ben 16+4 haftalığım fakat geçen günlerde göbek deliği ve çevresinde inanılmaz bi ağrı kramp çekilme böyle bıçak saplanma gibi tam adlandıramadığım bi ağrı yaşadım. Resmen hareketimi kısıtladı. Uzanırken sağımdan soluma dönerken bile acıyo ağrıyodu. Geceden sabaha devam etti ve geçti neyseki. Burda post açmıştım bende bazı anneler normal oldugunu söyledi sanırım rahmin büyümesinden kaynaklı bilemiyorum 🤷🏻♀️ Ama lekelenme kanama vs yoksa ve ağrınız 1 günden fazla sürmüyorsa endişelenmeyin. Dayanılmayacak gibiyse de tabi ki ilk işiniz doktora gitmek olsun 🌸
H-atun Bguzeel benimde sizin haftalarınızda 2 gun sonra geçmişti ilk defa olmuyo ama bu felaket 😞 geçmeyecekmiş gibi hiç .dktorum normal olduğunu soyledi popoyu koymuş tam göbeğime 😊 ağrıyo hafifletecek bir çare arıyorum ama sanırım yok 😞
Bguzeel H-atun o popoyu salladıkça geriliyor demekki karnınız göbek deliği dışarı atanlarda oluyomuş büyüyünce normal demekki. Neyse annesi keyfi yerindeyse minnoşun biz anneler de mecbur çekicez 🤣 unutmayın;anayız biz ana 🤪 her haftanın her sürecin bir zorluğu oluyor,inşallah sağlıkla alalım bebeleri de geçsin bu günler de 🌸
H-atun Bguzeel aah Aminn 🙏🏼😊 öyle ah analık zormuş😂 şimdiden başladık annem der hep küçükken küçük dertleriniz büyüyünce büyük. Daha yol başlamadı isyan gibi benimki . Ama çook ağrıyo😅😅😅 saglıkla alalım inşallah kollarımızın arasına bebeklerimizi🙏🏼❤️
H-atun Renginveannesi_ aynen orda kımıldadıkça ben burda hoplayıp zıplıyorum😅 peki geçermi acaba yoksa boyle devammı ? Çok zormuş bu dokunamıyorum resmen nstye ilk defa girdim kızcagıZada aman yavaş dokun demedim dokunmasıyla çığlık atmam bir oldu . Kü acı eşiğim yüksektir 😊 Aşlah yardımcımız olsun 🙏🏼
Renginveannesi_ H-atun amin canım inşallah geçer benimde yeni yeni başladı 🥴🙊🌼🌼 Bende vurdukça korkuyorum 👀🙊 Allah’ın izniyle geceerr 🤗
H-atun Renginveannesi_ ah çok iyiydin nazarlara geldim bacım😂 geçer Allahın izniyle uyumam acı çekmem dışında sorun yok şimdilik 😂 buda keyifli 😂😂
H-atun 121 hamileliğim boyunca 3.kez oluyo bebiş buyudu diye sanırım daha şiddetli ve daha uzun sürdü 2 gunde geçiyordu diğerleri 😔
Rabiakrky Evet kızlaar bnde 33 haftalık oldum bu gün ve son bi iki haftadır bnmde ara ara göbekleğimin çok fazla ağrıyor 8 gin sonra randevum var bakalım ne diyecek doktorumuz
H-atun Rabiakrky salı gunu benim randevum inşallah ozamana kadar geçer çunku bebişe bakılırken bile canımdan can gidiyo . Kasık bel agrımı unuttum😊
aden_ Ben 27 haftalığım ama benimde geçen hafta bi anda bi sancı girdi göbek deliğime inanılmaz derecede bi sancı ama hareket ettirmiyodu resmen ama günlerce sürmedi bilemiyorum o yüzden
H-atun Durdane95 aaa aynıı çok şükür komple etrafı değil ay tez zamanda geçsin seninkide canım o dahada zordur.ama çok zor normal doğum istiyorum işk doğumum başıma ne gelicek bilmiyorum şuan tek korkum göbeğime baskı uygulayacak olmaları. Yatamadım sagıma soluma ya oturdum ya sırt ustu uyumaya çalıştım.Bu arada Parol denedin mi dün yatmadan once içtim Dr umu arayıp Allah ım mışıl mışıl uyumuşum şifa oldu. Sanada olsun inşallah