Oesra Keşke Dinçer Sümer’e gitseydiniz. Doktorluğu, insanlığı, insana yaklaşımı, psikolojik destek verişi, sakinliği ile tam bir doktor. Ben öğretmenim konuşmayı da danışmayı da çok seviyorum sabırla dinleyip anlatıyor, açılıyor.
Oesra Zeynppppp tahlil kağıdı niye versin ki sağlık ocağına gidip gebeyim diyince hemşireler ebeler hemen doktorla sisteme her şeyi girip kan idrar alıyor zaten 32. Haftadayım ben hiç öyle tahlil kağıdı falan vermedi devlette de muayene oldum özelde de
Zeynppppp Oesra işteee bende söyledim yapılsın diyo ısrarla yapıldı takip ettiriyorum her şeyi diyorum olsun yine bakalım diyo ee elime ne alıncak vermiyor daha beklediğim halde yordular sinirlendim çıktım şu rahatsızlığım vartakip ettriyorum ilaç içiyorum dahiliyeden diyorum takip ettirmek yetmez tedavi olman lazım diyor saçmalıyor yani ben ne oluyorum dahiliyeciler sağlık ocağındakiler tedavi etmiyormu of gerdi bugün
Zeynppppp Tekininannesi kız odadan gidiyo molada değil 5 10 dakika gitti tamam wc ihtiyac falan olabilir geliyorum geliyorum diye kimsenin yüzüne bakmadan girip çıkıyo odaya
Snurugur Tekininannesi ben katılmıyorum ya dogumumu onda yaptım çok hızlı iyileştim. Simdi 2. Ye hamileyim ilk ona gittim. Ve ilgili bence
Tekininannesi Zeynppppp cani canı bildiğin benim canlı yavrumu elli kollu yavrumu canlı canlı kirtaj edecekti pis adam bi azarlaya azarlaya konuşuyor gercekten beş para etmez doktorlugu
Zeynppppp Tekininannesi oha ciddimisiniz neden kürtaj edicekti böyle birşey yok şikayetçi olalım el birliğiyle
Tekininannesi Zeynppppp bebeğimin suyu bitmisti 14 haftalikti işte kürtajla alınması lazım su bu dedi . Ama ben istemedim üstüne 2 3 tane doktora gittim 14 haftalık bebek kurtaj edilmez canlı canlı Allah korkusu olan yapmaz dediler . Ama o pis adam yapacaktı kabul etseydim
Zeynppppp Tekininannesi yok artık gerçekten Allahtan dinlemediniz ben olsam bende aldırmazdım ya ne dengesiz doktor gerçekten kınıyorum bana hümadan memnun kaldınızmı diye sordukar anket geldi şikayet edicem dedim yazı yazdım
Hacer13 FeriDee ne olduğunu derken anlamadım ben kötü bir sorun yaşamadım ama postu açan hanım efendi yaşamış. Yoksa ben gayet memnunum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
FeriDee Hacer13 canımı öyle acıttılar ki falan demişsiniz ya şehir hastanesi için soruyorum zaten hüma değil
Hacer13 FeriDee aa pardon ben normalde kontrole gitmiştim ama nst de bebek hareketleri çıkmadı küçücük bi sancı çıkınca yatış verip takip etmemiz gerekiyor dediler iki defa çatı muayenesi yaptılar ilki neyse ama ikincisin de canımı çok acıttı yani hiç böyle hayal etmemiştim hep acımayacak diye düşünüyordum ama çok canım acıdı bide enfeksiyonum var belki ondan dolayı da böyle fazla acımıştır. Bide ters ters konuştular adam akıllı bişey soramadım bile. Yoksa ben de şehir Hastanesi’nde doğum yapmak istiyordum ama şu an öyle korkuyorum ki ordan anlatamam. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın o gün hep ters insanlarla karşılaştım maalesef. Ama bana böyle oldu diye size de olacak değil içinizi ferah tutun umarım istediğiniz gibi olur herşey
FeriDee Hacer13 hemen yatış mi veriyolar acaba ya? Geri çıktınız mi imza atıp mu çıktınız yoksa dr mu çıkardı.
Snurugur FeriDee benim kasik ağrım var diye gittiğimde yatırdılar. Sacma sapan pislik içinde her yer saatte bir nst ye alıyorlar ve hemşireler sanki hayvanmissin gibi davranıyor. Çok kirli bir kadının kalktığı yere beni zorla yatirmisti. Ordan kalkınca hastaneyi terk ettim
Hacer13 FeriDee bana direk yatış verdiler ne olduğunu bile ne sorun olduğunu anlayamadım yani apar topar yatış verildi. Saat 6 buçukta yatış verildi 11 de falan kendi isteğimle imza atıp çıktım durmanın bir anlamı yoktu çünkü. Ve ne kadar kalacağım belli değildi 40. haftaya kadar kalabilirsin falan dediler iyi ki de çıkmışım orda yatacağıma evimde yatıyorum
Tekininannesi Zeynppppp ben şimdi huma da cahit beye gidiyorum dogumumuda orda yaptim 14 haftalık bebegimide şunu sanci ile doğurdum cahit beyde suan yine geleyim tine ona gidiyorum memnunum
Zeynppppp Nurhayat53 herkes cahit beye gidiyor evet benim ilk deneyimdi bir daha denememek üzere doktorumdan vazgeçmem ben mecburiyetten oraya gittim bir kereliğe 😌
eminemre99 Nurhayat53 canım merhaba Cahit bey nasıl bir doktor muane ücreti ne kadar ve sezeryan ne kadar canım
Bytul Sevdapl fakültede nasıl oluyo ben de kontrole erdem şahine gidiyorum fakülteye. Ama doğumda çok tereddütlüyüm kim geliyo doğum nasıl oluyo gibi çok endişelerim var bilginiz varsa yazabilir misiniz
Sevdapl Bytul doğum başlayınca acilden giriş yapıyorsunuz. Sizi odaya alıyorlar nst ye bağlıyorlar. Doğumhane yanında zaten odalar. Bebek geleceği zaman doğumhaneye alıyorlar. Doktorunuz ve ebeler doğumu yaptırıyor çıkıyorlar. Sonra sizi giydirip odanıza getiriyorlar. Ebeler arada bir gelip dikişlerinizi varsa kontrol ediyor. Bebek açsa ağlıyorsa mama istiyorsunuz veriyorlar. Tanıdıklarımda bu şekilde oldu. Memnun kaldılar. Ayrıyeten tv falan olan özel odalar var, isterseniz biraz ek ücret ödeyip o oda da kalabiliyorsunuz.