Sevdapl Bytul doğum başlayınca acilden giriş yapıyorsunuz. Sizi odaya alıyorlar nst ye bağlıyorlar. Doğumhane yanında zaten odalar. Bebek geleceği zaman doğumhaneye alıyorlar. Doktorunuz ve ebeler doğumu yaptırıyor çıkıyorlar. Sonra sizi giydirip odanıza getiriyorlar. Ebeler arada bir gelip dikişlerinizi varsa kontrol ediyor. Bebek açsa ağlıyorsa mama istiyorsunuz veriyorlar. Tanıdıklarımda bu şekilde oldu. Memnun kaldılar. Ayrıyeten tv falan olan özel odalar var, isterseniz biraz ek ücret ödeyip o oda da kalabiliyorsunuz.
Bytul Sevdapl Benim doktorum erdem şahin riskli gebe olduğum için o doğuma giriyor mu bir de odaya eşimiz gelemez sanırım değil mi fakültenin işleyişi öyle genel olarak. Bir de cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
ecrin_38 Zeynppppp Bende ilk Akif Yılmaza gittim memnun kalmayınca erciyes hastanesinde rakip turana gittim o kadar ilgili iyi doktorki her gitmemde bebegime detaylı bakıyor.
Zeynppppp ecrin_38 Rakip turan ayrıntılı yapar zaten diğer hamileliğimde ayrıntılıya gitmiştim ona tavsiye üzerine güzel doktor şimdi doktor aramıyorum doktorum varda mecburiyetten ben bu dengesiz doktorla karşılaştım bu seferlik diğer kontrolümde kendi doktoruma gidicem 🤦🏻♀️
Bytul Benim doktorum erdem şahin riskli gebe olduğum için o doğuma giriyor mu bir de odaya eşimiz gelemez sanırım değil mi fakültenin işleyişi öyle genel olarak. Bir de cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Sevdapl Bytul doğumdan sonra geldi gitti eşi. Bebekle fotoğraflar falan çekildiler. Saatlerce durdu. Hiç sorun da olmadı kimse de çıkarmadı.
Ozlm0916 Zeynppppp aynisini banada yaptilar kiz ilk gebeligimi ogrendigimde herhangibi bi doktora randevu aldim surati asik neyse gittik adet olacagim gün pozitifi gordum adetin kac gun gecti dedi 1 gun dedim ama bebek zaten 1 aylikmis gittigimizde ulturasyona alacakmisiniz dedim azarlayarak onun icin gelmedinmi zaten dedi ilk gebeligim heycan korku hepsini bir arada yasiyodum tecrubesizdim ne biliyim napacagini ulturasyona aldi 5 saniye bakti bakmadi bebekte kesede gozukmuyo dedi kaldirdi ama kan degerim yuksek cikiyodu baya korkuttular dis gebelikmi bos gebelikmi bilmem bisey kan verdim 2 gun sonra tekrar gel dedi kan sonucu icin 2 saat sonra aradim 1669 cikti gebelik var dedi ama kese gozukmuyodu o 2 gün bana 2 ay gibi geldi cunku cok istiyordum o bebegi korktum baya bos gebelik felan diye sonra tavsiye uzerine baska bi doktora gectim o doktora gitmedim bidaha erciyes hastanesinde suat altmisyediogluna gittim hemen gordu bebegide keseyide ohh sukur dedim 🤲💜🌸 simdi 27+6 olduk oglumla cok sukur herseymz gayet normal simdiki doktorumdan cok memnunum allah razi olsun 😇😍
Zeynppppp Ozlm0916 ayyy değiştirmenize sevindim ya çok dengesiz bi doktor ne haddine bağırmaya hakkın yok 184 ten şikayet olurşturursak hepimiz kafası dank eder sanırım bu şekilde para sömürüyor insanlardan hakkım haramı zıkkım olsun ya bekledim saatlercede kapıda ya
Snurugur Tekininannesi ben katılmıyorum ya dogumumu onda yaptım çok hızlı iyileştim. Simdi 2. Ye hamileyim ilk ona gittim. Ve ilgili bence
Tekininannesi Snurugur size göre ilgili bana göre cani 14 haftslik bebeği canlı canlı kurtaj edecek kadar
Snurugur FeriDee benim kasik ağrım var diye gittiğimde yatırdılar. Sacma sapan pislik içinde her yer saatte bir nst ye alıyorlar ve hemşireler sanki hayvanmissin gibi davranıyor. Çok kirli bir kadının kalktığı yere beni zorla yatirmisti. Ordan kalkınca hastaneyi terk ettim
Ozlm0916 Zeynppppp bende öyle o kadar para döktük kimseden azar duymak için değil . Esime ben burayla devam edemem 9 ay hemen baska yere gidek dedim ne bilim ben ulturasyonami alacak napacak ilk gebeligim tecrubesizim insan biraz daha naif olmalı bence
Zeynppppp Ozlm0916 paranla rezil olmak işte sağlığın için gidiyorsun sonuca bak neyseki beneğin sağlıklı sen sağlıklısın iyiki o an onda karar vermedin cahillikle falan olur ya 🥺
eminemre99 Aryaece17 canım cahiy hoca nasıl bir doktor muane ücreti ne kadar nasls davranıyor sezeryan n kadar acaba bilginiz var mı canım
eminemre99 Nurhayat53 canım merhaba Cahit bey nasıl bir doktor muane ücreti ne kadar ve sezeryan ne kadar canım
Nurhayat53 eminemre99 merhaba, benim ilk hamileliğim sadece 1 kere gittim Cahit beye, çok ilgili, ben onunla devam edeceğim inşallah. Doğum ücreti ne kadar hiç bilmiyorum, muayene ücreti de ben askeri personel eşi olduğum için indirimli 180 tl ödedik🥰
Aryaece17 eminemre99 sezeryan 4200 ,ben en başında başka şehirdeydim cahit beyi öneri üzerine geldim 33.haftada başladık.bir sıkıntı yaşamadım ama hastane ilgisiz nst de sancı tarafı var ya mesela onu bile birinde çekmeyi unuttu hemşire çıkmış farketmemiş .Kontrole gittiğinizde de o kadar sıra bekletip sadece nst sonucuma baktılar genel bi ilgisizlik var hastanede .Doktor gerçekten ilgili ,doktorla ilgili sıkıntım olmadığı için doğumu yapmaya karar verdim
Snurugur Tekininannesi tabi öyle bisey varsa haklısınız. Benim de kızamıkçık öyküsü vardı bana da çok edilerek aldır diye aldirmadim