Mervebynr Aylakara26 canm ilk gebeligimde ilk 4 ay 7 kilo alınca doktor diyete soktu yinede 24 kilo aldım 😂 şimsi 3 buçuk aylıgım daha hiç almadım normalı almamak zaten bu aydan snra almaya başlarız ☺️
Aylakara26 Mervebynr ozaman rahatım içimi rahatlattın çok sağol 😘😘😘 yavaş yavaş alırız vermesi de kolay olur😂 göbişletinşz çıktı mı?
SimaTuranAslankaya 17+3 üm bebeğimi 16+2 de hissetmeye başladım cinsiyetine erkek dediler ama ben hiç erkek gibi hissetmiyorum😊
Denizliche 17+1 deyim bende biseyler hissediyor gibiyim ama emin değilim ilk gebeligim olduğu için henüz çözemiyorum daha 🙄🙃
Melikeayt Kızlar 16+2yim bende bugün kontrole gittim bebegin Beyninde kist gördü doktorum aranızda bu durumu yaşayan var mı
Patito__ Aylakara26 selamlar 16+1 im cok sukur rahat geciyor bu donemler arasira bole hafiften bsyler hissediyorum sanki bole anlik ama dha net bebek diyebilmek icin sanirim 1 ay flan dha gecmesi lazim
Prensimingeliyo Patito__ benimde tekme değilde hafif içimde bazen kayar gibi oluyo sanki arada Bi içimde hareket hissediyorum doktora sordum bebek tir dedi
Eslemece 56 kiloyum 4 ayda 4 kilo aldım ve hissedemiyorum ben birşey kontrolde görüyorum hareketli ama hissedemiyorum üzülüyorum merak ediyorum tatlı yesemde sola dönsemde yok yok yok 😞
Aylakara26 Eslemece canim benim hissedersin merak etme 18-22 hafta arası hissedilmeye başlanıyormuş bazıları erken hissediyorlar Sen içini ferah tut😘
Bebeka Aylakara26 5 haftalikti kese haftayi karsilamiyor dedi.kurtaj dedi ama ertesi gun evde kendi kendine kanamam oldu ve düşürmüşum. Allah büyük kesinlikle ama insan karamsarliga kapiliyor. Ayrica 8 yaşında bir oğlum var cok şükür şimdi bide kızımız olacak nasipse. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim
azm 19 haftamdayım pek birşey hissetmiyrm hiç kilo almadım ama artık alma eğilimine geçtim hemen hemen herşyden yiyebiliyrm et tavuk hariç cinsiyetini daha yeni öğrendim erkekmiş haftalarca göstermedi cinsiyetini
Aylakara26 azm canım benim aynen bende et tavuk kıyma tiksiniyorum yiyemyorum doktorum kızdı bana yiceksin dedi Bebek icin dedi çok önemlimis tiskenerek yiyorum 😌
1anne2bebek 17+4 olduk bizde. Bulantılarım devam ediyor aşermek şöyle dursun bulantı kusma devam ediyor et süt yumurta dan tiksindim resmen zorla yiyorum bebekler kilo alsın diye. Meyve yiyorum sadece bulantım olmadan. Buarada bebeklerimden biri kız diğeri henüz Kendini göstermedi. Hareketlerini henüz hissetmiyorum yada ayırt edemiyorum bilemedim Bide kızlar kaç gram bebekleriniz. Benim kızım 140 gr diğer bebişim 130 gr normal dedi doktorum
Prensimingeliyo Aylakara26 mide bulantısını ben karpuza atlattım çok şükür yemekleri karpuzla beraber ye az az ye sık ye çünkü çok yiyince hemen bulanıyodum ben Kahvaltıyı bile karpuzla yapıyordum ayrıca
Patito__ Prensimingeliyo aynen cnm bnde cevremdekilere hislermi anlatiyorum bebek diolr ama bole saniyelk anlik 😂