Aylakara26 Kızlar 16-17 haftalık gebelik nasıl geçiyor sizde? Bebişlerinizi hissediyormuşsunuz?Aserme ye başladınız mı👩🍳
tugbaninmucizesi Aylakara26 16+2 haftaligim asermem hep oldu 😂 1 hafta sadece bulantım oldu 😊 cinsiyetimizi 11+2 de öğrendik erkek 💙 1 kilo aldim sadece😊
Gevrann Aylakara26 aşerme de zirveye ulaşacam. 17+5 olduk 1 hafta önce hissetmeye başladım çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin 🤗🤰🏻🐣
Patito__ Aylakara26 selamlar 16+1 im cok sukur rahat geciyor bu donemler arasira bole hafiften bsyler hissediyorum sanki bole anlik ama dha net bebek diyebilmek icin sanirim 1 ay flan dha gecmesi lazim
Aylakara26 Glsmm çok şükür canım benim insallah yakında öğrenirsin bebisini sağlıklı kucağına allamaya nasip etsin Allah
Bebeka Ben cok az araxa hissediyorum. Idrarimi yaparken yanmam var yarin doktoruma gitcem. Ocak ayinda erken dusugum vardi o yuzden biraz pimpirikli oldum ya 17+3 olduk
Aylakara26 Bebeka bende daha yeni yeni hissetmeye başladım canim doktora git muhakkak ilaç verir idarar enfeksiyon da olabilir yanma olursa allah bebeğini kucağına allmaya nasip etsin idrarin düzelir üzülme kacıncı haftada düsük yaptın? Basın sağolsun
Aylakara26 Ozdemiryksl Bende onu sorcakdım kızlar Ben hiç kilo almadım nedeni bilmiyorum ama çok tiksiniyorum yemeklerde ara ara hale midem bulanıyor öğrüyorum ve de kusuyorum bebislerimiz kilo alıyorlardır dimi? Hep ayni kilodayım 🤷♀️
Aylakara26 tugbaninmucizesi hayırlı olsun canim benim masallah bide ben kilo alabilsem ne yemem lazım kilo almam icin?
Aylakara26 Gevrann Evet çok güzel bir duygu bende 16 hafta da hissetmeye başladım ama son iki gündür daha net hissediyorum çok şükür Bebek harektleri olduğu anlaşılıyor artık 😊büyüdükçe daha net hissetcez insallah
Aylakara26 Mervebynr bende canım hiç kilo almadım canim bugün çilek cekdi 😔bulamadım markete Almanya’da yasıyorum bizim burda yok
Swraksya 17+4 olduk biz de aşermeler geçti geceleri rahat uyuyamama başladı artık düz yatmak çok rahatsız ediyor büyüyoruz yavaş yavaş 😍kilo da alıyor almıyor arası gelip gidiyorum..
Mucizembenimle Swraksya cok sukur :) bizde 17+1 olduk ayni seyler bendede var geceleri cok donuyorum ve uyaniyorum yanliz 2-3 gundur karnim kasiklarkm hafif adet sancisina benzer agrilar oluyor geciyor oluyor geciyor sizdede oyle birsey oluyormu ?
Bebeka Aylakara26 5 haftalikti kese haftayi karsilamiyor dedi.kurtaj dedi ama ertesi gun evde kendi kendine kanamam oldu ve düşürmüşum. Allah büyük kesinlikle ama insan karamsarliga kapiliyor. Ayrica 8 yaşında bir oğlum var cok şükür şimdi bide kızımız olacak nasipse. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim
Prensimingeliyo Aylakara26 mide bulantısını ben karpuza atlattım çok şükür yemekleri karpuzla beraber ye az az ye sık ye çünkü çok yiyince hemen bulanıyodum ben Kahvaltıyı bile karpuzla yapıyordum ayrıca
Aylakara26 tugbaninmucizesi ozaman rahatladım insan hiç mi 4 ay icersinde kilo almaz diye düşünüyordum
Mervebynr Aylakara26 canm ilk gebeligimde ilk 4 ay 7 kilo alınca doktor diyete soktu yinede 24 kilo aldım 😂 şimsi 3 buçuk aylıgım daha hiç almadım normalı almamak zaten bu aydan snra almaya başlarız ☺️