Beriliko Bende 16+5 im bulantı hiç olmadı 2 kez istifra ettim tiksinip idrar yolu enfeksiyonu ve reflü dışında bi sıkıntım yok hissediyorum 1 haftadır cinsiyete gelince 2. Kızım geliyo nasipse
Patito__ Prensimingeliyo aynen cnm bnde cevremdekilere hislermi anlatiyorum bebek diolr ama bole saniyelk anlik 😂
Mucizembenimle Glsmm 17+1 olduk cok sukur kizimi bekliyorum ☺️ Bendede hafif bisiler hissediyorum ama bagirsakmi bebisimmi bilmiyorum ilk hamileligim bu arada bende 2-3 kg arasi aldim :))
Mucizembenimle Swraksya cok sukur :) bizde 17+1 olduk ayni seyler bendede var geceleri cok donuyorum ve uyaniyorum yanliz 2-3 gundur karnim kasiklarkm hafif adet sancisina benzer agrilar oluyor geciyor oluyor geciyor sizdede oyle birsey oluyormu ?
Swraksya Mucizembenimle evet ben de de Bi ara birden gelip gidiyordu o ağrılar hatta aniden kalktığımda bile böyle birden keskin Bi acı oluyordu ama geçti çok şükür büyüyor bebiş ondan galiba 😍
aysegulustundag 17+4 ben henüz kilo almadim baslarda verdim halen o kiloda kaldim.. bebeğe gelince 2. Bebegim ama henüz hissetmiyorum yarin kontrolüm var merak ediyorum aceba bir sorun mu var diye ilk oğlum erken hissetmistim bu arada cinsiyetimizde erkek 12. Haftada öğrenmistik