weallwantlove
[bilinmeyen] 😘 rica edem Allah razı olsun canım benim bulmuşsun zaten
@Birgebeningunlugu nu o da ayrı bir kuzum benim Allah ondan da razı olsun ben ilk kez denediğim için tam anlayamamıştım bana yorumladı. İnşallah en kısa zamanda bizim de bebişlerimiz olur da mutlulukla okşarız karnımızı ♥️
Nurebru
[bilinmeyen] Amin inşallah canım 🙏🙂
weallwantlove
[bilinmeyen] aynen canım ilk denemem ve çok heyecanlıyım. 6 yıllık evliyim diğer bebeğimin kaybı beni çok üzdü o yüzden en kısa zamanda hamile kalmanın yolları beni ovulasyon testine götürdü inşallah pozitif çıkar 🙈🤗😘
weallwantlove
[bilinmeyen] hadi bakalım takipteyim canım inşallah bebişlerimiz olur bizim de artık ♥️
weallwantlove
[bilinmeyen] 5 buçuk aylıktı edward sendromu vardı karnımda öldü doğum yapmak zorunda kaldım. Onda da ilk denememde tutmuştu ama kaybettim malesef. Genetik değil tamamen tesadüfmüş 6 binde 1 oluyormuş. Cennete uğurladım meleğimi nasip değilmiş hep diyorum inşallah cennetten bir melek kardeşini en kısa zamanda gönderir bize 🤲
weallwantlove
[bilinmeyen] yok canım onda bilmiyordum sık birliktelik sayesinde gebe kalmıştım onda ama doktor geç döllenme demişti. Ordan anladım ki pepapptaki takvimde gösterilen güne göre tutmamıştı. Kan testini adetim bir hafta geçince yapmıştım doktor henüz 2-3 haftalık gebesin demişti. Şimdi de öyle olacak gibi görünüyor
weallwantlove
[bilinmeyen] kuzum benim allah razı olsun inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. Ovulasyonya %90 şansın var deyim ben sana 😘
Babies16
[bilinmeyen] gec dollenmenin anlami yumurtanin zamaninda deilde sonradan catlayip dollenmesidir.bu gevikme 1 haftada olabilir 1 ayda olabilir 3 ayda 5 ayda.ben mesela duzensiz ade tolan biriyim 3 ay adet gormeden hamile haldim.bu durumda 2.5 ay gec yumurtlamis oldum.onemli olan nezaman catladigi.catladiktan sonra dollendiyse 12 13 gune kana gecer hormon testlerde cikar
Tiredmother
[bilinmeyen] 3 mm keseyi gördük kan değerim 2200 hepinize Allah yaşatsın bu durumu inşallah. Benimde sağlıkla hayırla devam eder inşallah. Hepiniz dualarımdasınız tek tek
Tiredmother
[bilinmeyen] inşallah canım benim dualarımdasınız rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bu heyecanı inşallah
Nesrinim
[bilinmeyen] insallah bi evladin olur canim hatta boy boy cocuklarin saglikla.insallah🌷😇
volcan
[bilinmeyen] ilk başlarda etkileme ihtimali vardı işte sürekli kontrol altındaydım. Keseyi bozma ihtimali olabilirdi yada kanamayla öteki bebeği de kaybedebilirdim. Ama olmadı Allah’a şükür 🙏. Evet çift yumurta ikiziydi tatlım
volcan
[bilinmeyen] teşekkür ederim canım benim. Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏
volcan
[bilinmeyen] sana ne kdr düşünme oluruna Bırakta desem düşüneceksin. Ama emin ol dikkat etmediğin hamilemiyim acaba demediğin ay hamile olduğunu göreceksin. Stres herşeyi tetikliyor. İçini ferah tut herşeyin vakti zamanı var. Allah hayırlı Zamanda hayırlı vakitte evladını sana nasip etsin inşallah canım 🙏
Minnosunannesi
[bilinmeyen] evet adetim 8 gün gecikti öyle öğrendim yani 5 haftalıktı ama gene Bebek gözükmüyordu sonraki haftada gözüktü geç döllenme dendi
Nurebru
[bilinmeyen] Gece adetim geldi hayırlısı vakti daha var demekki canım eksik olma senin gönlünden geçen herşey hayırlısı ise olsun inşallah dua et bana da😔🙏
Eflinisa
[bilinmeyen] 20 ağustosta hasta olmam gerekiyordu 16 sına kadar bekledim olmadım kasıklarımda ağrı var diye doktora gittim o günde idrar tahlili yaptım çıkmadı öğlede kan verdim kanda çıktı hemde geç döllenme ağustosun 12 de kaldım hamile 4 günde kanda çıktı benim
Secda
[bilinmeyen] benim eşim de demiyor da insan ozeniyor o duyguyu tatmak istiyor inşallah önümüzdeki ay olur bende hastalandim dün 😯
Nurebru
[bilinmeyen] Onlar da çok istiyor da belli etmiyorlar Allahım herkese taddırsın her iki baldan inşallah 🙂🙏
Mihra
Merhaba,
Adetim bugün 5 gün gecikti 3 geciken gün idrar testi yaptım negatif, tek çizgiydi acaba birdaha ne zaman test yapsam geçen ayda böyle oldu 34.günde hasta oldum :( şu an 32. gün oluyor son adetimden