volcan [bilinmeyen] doğru söylüyorsun. Hakkında hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 dualarımdasın 😉
weallwantlove [bilinmeyen] canım idrar testlerinde benim çıkmıyor geç döllenme olduğundan öbürü sekiz gün sonra yarın saat sonra silik çizgiyle belli olmuştu. Adetim geçeli 5 gün oldu hala tık yok. Ben de yarın işe gitmeden sağlık ocağına kan vericem bakalım ne olacak çok stresliyim
weallwantlove [bilinmeyen] sağlık ocaklarında bir gün geç sonuçlanıyor ya cumaya ancak öğrenirim. Öğretmenim seminer dönemi okula gidiyorum bu hafta iyiyiz de haftaya asıl koşuşturma başlıyor 😊😘😘
Arsmngmz Babyravza merhaba siz bilirsiniz belki size sorayım 3 hafta 6 günlükken beta 199 du bugün 4 hafta 5 günlük 1360 değer iyimi tam ikiye katlamamıs gebelik testindede erken sonuc gösterrnlerde net normal testlerde silik cıkmıstı
Babyravza Arsmngmz evet değerin gayet iyi inşallah kalp atışlarınıda duyardım rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin
Babyravza Arsmngmz korkma canım benimde değerlerim senin le aynıydı muayne oldun mu kese göründü mü 6 hafta 3 günlük ken duydum bn kalp atışını bide düşüğüm var öncisinde hiç sıkma canını her zaman dua et
Arsmngmz Babyravza haftaya ikk defa doktora gidicem bakalım bi hafta daha bekliyorum çikolata kisti tedavisi gördüm bebek süpriz geldi inşallahta sağlıklı bir gebeliktir🙏🏻🙏🏻
weallwantlove [bilinmeyen] yarım saat oldu kendime hala gelemedim canım negatif çıktı yine çok şaşkınım. 7 gün geçti 4 gündür sabahları hep kusuyorum ay çok üzgünüm anlatamam
Mihra weallwantlove canm aynısı bende de var benm bugün 8.günüm gecikeli bende kusma yok ama dün test yaptm yine görmek istemediğim tek çizgiyi gördüm :( idrar da gözükmeyen cok varms inşallah biizmde öyledir
weallwantlove Mihra @[silindi] kızlar şimdi de adetlendim yani çok üzüldüm gerçekten bu kadar gecikip beni umutlandırmasaydı iyiydi
EsraKaraglTopu [bilinmeyen] adetimden 18 gun gecince ögrendim ve Allahima cok sukur hamileligim güzel geciyor dua her şeyin anahtarı
EsraKaraglTopu Mihra adetim düzenszdi zaten 1 hafta öncesi doktorda kan tahlilim negatif cikmisti yani adetim 11 gun gecince sonra öylesine idrar testinde silik cikmisti cok şaşirmistim