Mumu
simdiki hamileligimde gec döllenme sadece adet tarihi ile ultrason uyumsuz
Tiredmother
[bilinmeyen] yerleşmede olabilir 💁🏻♀️😏 öyle değilse bile inşallah bidahaki ay tutar kuzum
volcan
[bilinmeyen] inşallah çıkar canım hayırlısı. Beta verdin mi peki onda sonuç ne çıktı
volcan
[bilinmeyen] hiç belli olmaz o canım bu hamileliğimde adetten 5 gün önce yapmıştım bende o şekilde çıkmamıştı ve hiçbir idrar testinde çıkmıyordu. Hiçbir belirtimde yoktu adet belirtilerimden başka ki hamilelik belirtileriyle adet belirtileri tamamen aynı bir fark YOk. Adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptım baktım ki hamileyim geç döllenme olmuş o yüzden çıkmıyormuş. 1 hafta sonra doktora gittiğimde ikizlerime hamile olduğumu öğrendim ☺️ Fakat şuan tek gebeliğim devam ediyor o ayrı.
Tiredmother
[bilinmeyen] hastanede sıra bekliyorum şansıma doktorumun acil kürtaja gitmesi gerekti 🤦🏻♀️
volcan
[bilinmeyen] hayırlısı olsun canım benim. Hiç sıkma canını vakti zamanı vardır elbet. Kanamam vardı sürekli 2.5 aylıkken kaybettim birini sağlıklı gebelik değildi dedi doktor. Hala içimde şuan diğer bebeğimde ama maalesef canlı değil. O zaman kanamayla düşüremedim öylece kaldı.
Tiredmother
[bilinmeyen] inşallah kuzum ben bi paçayı kurtarayım hepimiz için hamile duasına boğucam sizi😄
weallwantlove
Prensesimibekliyoruzz canım benimki de muhtemelen geç döllenme çünkü ovulasyon testi kullandım. Bugün gecikmemin 4. günü Sende beta kaçtı 10. Günde?
weallwantlove
[bilinmeyen] ne yaptın canım tekrar test filan yaptın mı? Ben de merakıma yenilmemeye çalışıyorum. Lekelenme bebişten de olabilir kendini yorma bacakları dik yat hala kanama kesilmez devam ederse adettir.
Secda
Benimde pembe pembe gelmeye başladı bu ayda olmadı 😯
weallwantlove
[bilinmeyen] ay kuzum neyse hayırlısı olsun sağlıksız olmasındansa tutunmaması daha hayırlı inan bana. Bir sonraki ay ovulasyon testi dene asla pişman olmazsın iyi ki kullandım ben diyorum. Bu ay hamile kalamazsam öbür ay da kesinlikle kullanacağım yoksa günümü tutturamıyorum geç yumurtlamaktan
weallwantlove
[bilinmeyen] bugün 4. gün canım
weallwantlove
[bilinmeyen] yok canım aynı şey değil. Ben de ordan takip ediyorum ama benim yumurtlama günüm ordakilerle uyuşmuyor daha geç yumurtluyorum. O yüzden tutturamıyorum. Aynı idrar gebelik testi gibi oluyor. Aynı damlatıyorsun çoğu zaman silik de olsa çift çizgi çıkıyor numaralandırırsın 1. 2. gün diye zaten farkedersin ilk çizgi kadar koyu olduğu gün yumurtlamışsın demektir. O günle beraber dört gün boyunca hamile kalmanın en yüksek ihtimali olduğu zaman. İnsana güven veriyor. İnternette n11 de çok ucuza var yanında gebelik erken gebelik testi de hediye ediyorlar canım çok memnun kalırsın burda da çok yazan var o testlerle hamile kaldım diyen 😘
Secda
weallwantlove hangi markasına kullanıyorsun o testin
weallwantlove
Secda Laboquick kullanıyorum ilk kez denedim adete bir hafta kala yumurtladım dört gün geçti adetim beklemedeyim. Henüz erken testlerde çıkmaz diye adetlenene kadar umut var 😊
VergiliBirsenTolga
[bilinmeyen]
Benim geç döllenme idi adetlerim çok düzensiz di adet bitiminden ; hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Secda
[bilinmeyen] inşallah busracim ya 11 aydır tık yok yani psikoloJim zorluyor beni
VergiliBirsenTolga
[bilinmeyen] hayır canım adet görmedim
weallwantlove
[bilinmeyen] satılıyor ama eczanede daha pahalı. Ben 30 tanesini yanında 2 gebelik bir erken gebelik testini n11den 30 liraya almıştım. Eczanede tek erken gebelik bile 20 lira
dddy
Benim 5 günlük geç döllenme olmuş. Adet tarihimi 10 gün geçtiğinde öğrendim bebeğim 4 haftalıktı