Nazyun
[bilinmeyen] benimki geç döllenmeydi ama adetime 2 gün kala çıktı
weallwantlove
[bilinmeyen] canım ben ilk gebeliğimde onu yaşadım. Geç döllenme dedi doktorum ama tam ne zaman hamile kaldım bilmiyorum. Adetim bir hafta geçince incecik silik çizgiyle öğrenmiştim. Ölü doğum yaptım malesef 4 ay oldu. Lohusalıktan sonra iki kere adet gördüm ve sonunda ovulasyonla hamile kalmayı denemeye karsr verdim. Adetime bir hafta kala çift çizgiyi görebildim ancak şok oldum bu kadar geç yumurtladığıma. Değerlendirdim o günleri. Benim adetimin de 8 eylülde gelmesi gerekiyordu ama gelmedi Üç gün geçti. Adetim hiç gecikmez asla. Yine testi en az bir hafta geçince yapacağım çünkü öbüründe de çıkmadığında çok üzülmüştüm yok mu nasıl olmaz diye. Kusura bakma canım çok uzun oldu ama aynı durumdayız şuan ancak anlatabildim 😊
Ss1
Adetim geçtikten sonra ki gün idrar testi yaptım çıkmadı. Tam 6 gün geçtikten sonra silik çizgi yakaladım ve kan değerim 24du
Ss03
[bilinmeyen] benim tam adet günü yaptım testi silik çıktı sabah yapınca silik çıkıyordu geç saatte yaptıklarımda çizgi çıkmıyordu, ama hamileydim. Sonra altıncı haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Baştan sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum bu yüzden
Babyravza
bennn günüm geçti kan testi yaptırdım çıkmadı ardından 1 hafta sonra yine yaptım yine kanımda birşey çıkmadı 2 hafta sonra tekrardan kan testi yaptım çıktı şuan 27 haftalığız 1 hafta geç döllenmeden kaynaklı geri
Arsmngmz
Babyravza merhaba siz bilirsiniz belki size sorayım 3 hafta 6 günlükken beta 199 du bugün 4 hafta 5 günlük 1360 değer iyimi tam ikiye katlamamıs gebelik testindede erken sonuc gösterrnlerde net normal testlerde silik cıkmıstı
Babyravza
[bilinmeyen] amin kuzum Rabbim herkese tattırsın anneliği allahtan ümit kesilmez herşey dua üzerine rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah 🤲🙏
Nurebru
Benim de hala adetim gelmedi 9 gün oldu ne kan da ne test de çıkmadı bende en bi 20 günü bekliyorum ilk defa adetim gecikti ve ilk denemem iz hayırlısı olsun kızlar hakkımızda 🙏😊
Nurebru
[bilinmeyen] Oldum canım geçen ay enfeksiyon oldum karar verdim bir hafta içinde enfeksiyon oluştu fitil kullandım sonra 1 hafta öyle 1 hafta da ben başka şehire gittim geldim 2gün sonra adet olmam gerekti 2eylül olmadım. 9 10 kasık ağrısı çektim gittim rahimde kalınlaşma ve kis olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ama ben beklemeyi tercih ettim öbür doktor herşey normal dedi 1ay da bunlar oldu ve rahimde kalınlaşma var dedi hayırlısı ayın 20 bekliyorum ben de😔🙂
volcan
[bilinmeyen] idrarda geç çıkabiliyor canım. Gebelikte ilk kanda daha sonra idrarda çıkıyor. Onca erken gebelik testi almıştım. Normallerden de almıştım hiçbirinde çıkmamıştı. Adetime 2 gün kala beta yaptırdığımda hamile olduğumu öğrenmiştim. Öğrendiğimde 2 haftalık felandı.
Nesrinim
[bilinmeyen] 7 gun gecikmisti adetim. Test yaptim pozitif cikti hemen. Dr a gittim muayene etti cok zor gordu keseyi. 4 haftalik hamileymisim. Gec dollenme olmus olabilir dedi. Bilmiyorum artik simdi 26 haftamdayim :)
Ss1
[bilinmeyen] şuan 36 haftaligim canım darısı başına inş 😍
weallwantlove
[bilinmeyen] canım ben de bir gün kala yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmenin 4. Günü ve adetleneceğime dair hiçbir emare yok. Yerleşmeden 10 gün sonra kanda çıkıyormuş ben bekleyememiştim kan verdiğimde yumurtam çatlayalı 6 gün olmuştu bebekle buluşup yerleşse etti 4 gün yani ilişkiden 4 gün sonranın değeri nasıl çıksın kanda. Umutluyum ben birinci gebeliğimde de böyle olmuştu idrarlar da hep negatif çıkardı. Adetim bir hafta geçsin bekledim onda da ve hamileydim.
SinemAyaz
Adetim 2 gün gecikince test yaptım ama o kadar silik çıktı ki var mı yok mu anlamadım ertesi gün bi daha yaptım biraz daha belirgindi sonraki gün doktora gittim 65 çıktı değer geç döllenme dedi doktor hatta başka bi doktor değer çok düşük dış gebelik olabilir dedi oysa tahminlerime göre 9 günlük hamile olabilirdim 3 aya kadar hep bi hafta geriden geldi gelişimi şimdi haftasıyla uyumlu 25. Haftdayoz
Minnosunannesi
[bilinmeyen] 6 hafta sonra
Secda
Bende ayin 8inde olacaktım adet olmadım cumartesi ve pazar günü idrar tahlili yaptım negatif çıktı bende tedavi gördüm rahim filmi cekildi temiz cikti klomen kullandım 3 tane sağda yumurtam vardı çataHayırlı gunler Nurdan abla Doğu turuna gelmek istermisn 11 ekimde catldılar şimdi bende bekliyorum 4. Günüm bugün ara ara ağrım oluyor birde bulantı hafiften yorgunluktan var inşallah iyi haber alırız hep beraber
Mumu
[bilinmeyen]
bu hamileligim adetten 4 gun snra ckti.
bi oncekide 22 gun sonra belli oldu. bende 3 defa kan vermstm en son doktora beden adet olamiyorum sokturucu yazar msnz dedim baktiki hamileyim tabi o düştü
Secda
Mumu geç döllenme bebek kaybına mi yol açıyor acaba bir çok kişiden bunu duydum
Prensesimibekliyoruzz
[bilinmeyen] gec dollenme bendede vardi adetimden 10 gun sonra oyrendim simdi 34 +5 haftaliğiz
weallwantlove
Prensesimibekliyoruzz canım benimki de muhtemelen geç döllenme çünkü ovulasyon testi kullandım. Bugün gecikmemin 4. günü Sende beta kaçtı 10. Günde?
Secda
@Prensesimibekliyoruz inşallah bizlerde de bebisimiz oluşur.
Mumu
[bilinmeyen] evet kalp atisi baslamadigi için