YamurmitKayhan Aslında kilonun fazla olup olmaması değil olay .. ciğerlerin gelişip gelişmediği ona göre küvöze alıyorlar inşaAllah çok güzel geçer ..
Nurcngel YamurmitKayhan inş canım ciğer geliştiri iğne oluyorum Ama inş kendiside gelişmiştir kuzumda almazlar
Nurcngel Nefesliva amin inş kuzum amin çok korkuyorum ne olucak ne gidicek diye psikolojim çok değişik oldu 😒
YamurmitKayhan Nurcngel hiç canını sıkma önlemini almışsın dursa dursa biriki gün durur o ara sende dinlenirsin ki durmaz bile yeğenim de erken dogdu hazırdı bu haftalardan sonra gönlünü ferah tut ki sütünü etkilemesin :)) şükürler olsun bu günlerimize
Rmyskrkus Nurcngel yarim yapalim dedi ama ben tüm istedim biliyorum o iğne boşuna olacak ben korkudan tansiyonum fırlayınca bayiltacaklar
Nurcngel Rmyskrkus riskli gebeliklere mi gidiyorsun sende canım kalp hastası olunca hayırlısı bakalım bende tümden istiyorum etrafımda kalp hastası olan Doğum yapmışlar var hepsini tümden baymışlar bakalım ne yapıcak doktor 🙄🤷♀️
Hilalanneoluyor Nurcngel 2190gr doğdu canım normalde yatmayacaktı ama benden ona enfeksiyon geçtiği için tedavi amaçlı toplam 10 gün yattı
Rmyskrkus Nurcngel evet canım bu hafta stresten kilo bile almamış yavrum 3 kilo kaldı her an gelebilir kanala girmiş 😣gelmezsede cuma günü sabah alınacak 9m30 10 gibi
Hilalanneoluyor Rmyskrkus 10 gün kaldı ama benden enfeksiyon geçtiği için. 2190 ve doğdu ama benim bebeğimde gelişme problemi oldu belli bir süre sonra kilo almadı benim tansiyonum yükseldigi için kesti kilo almayı
Hilalanneoluyor Nurcngel çok sağlıklı çok şükür 15 aylık şuanda yürüyor konuşuyor geri kalmış hiçbirşeyi yok . Hatta kontrollerde zekasının ileride olduğunu söylüyorlar. Tek sıkıntımız kilo alması çok sorunlu hiç almıyor