Nurcngel Bebeğimin böbreklerinde sıkıntı olduğu için sıvım azaldığı için cuma günü sezaryen olucam ve kendimde kalp hastasıyım sezaryende komple bayıyorlarmı yoksa belden aşağımı?
Hilalanneoluyor Hiç Çan’ını sıkma canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Benim oğlumda 35 haftalık doğdu. Şuanda 15 aylık ve çok şükür bir sorunumuz yok. Allah yardımcınız olsun.
Hilalanneoluyor Rmyskrkus 10 gün kaldı ama benden enfeksiyon geçtiği için. 2190 ve doğdu ama benim bebeğimde gelişme problemi oldu belli bir süre sonra kilo almadı benim tansiyonum yükseldigi için kesti kilo almayı
Hilalanneoluyor Nurcngel 2190gr doğdu canım normalde yatmayacaktı ama benden ona enfeksiyon geçtiği için tedavi amaçlı toplam 10 gün yattı
Nurcngel Nefesliva aynen canım böbreklerinde büyüme var kistler var böbrek işlev görmüyor dediler bilmiyorum Cuma günü benimle birlikte çoçuk nefroloji de giricek direk mudale edilecek bi durum olursa direk mudale edecekler dua edin çok korkuyorum
Nurcngel Nefesliva 2 kilo 675 gram canım şişiyle inerse yada Cumaya kadar birazcık daha kilo alırsa çok iyi olur
Nurcngel Rmyskrkus kalp hastalarını komple bayıyorlar onu biliyorum ama doktorun ne yapar bilmiyorum 🤷♀️
Rmyskrkus Nurcngel yarim yapalim dedi ama ben tüm istedim biliyorum o iğne boşuna olacak ben korkudan tansiyonum fırlayınca bayiltacaklar
Nurcngel Nefesliva amin inş kuzum amin çok korkuyorum ne olucak ne gidicek diye psikolojim çok değişik oldu 😒