Hilalanneoluyor Nurcngel aynen öyle bize Doğumdan önce çocuk rahatsız olabilir dediler ama hiçbir problemi yok şükür
Merveege2011 canım öncelikle hayırlı akşamlar rabbim sağlıkla sıhhatla bebişini kucağına almayı nasip etsin benim oğlumda sekiz sene önce 35 haftalık doğmuştu ama bi sorun olmadı zaten en fazla küveze koyarlar ama güzel şeyler düşün güzel olsun sezeryandada tam bayıltmıyorlar belden aşağısını uyuşturuyorlar genelde doktorlar tekrardan rabbim bebeğini kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin
Nurcngel Merveege2011 hayırlı akşamlar canım kalp hastası olduğum için genelde tüm bayıyorlarmış işte böbreklerinde Sıkıntı olduğunu söylüyorlar canım inç doğduktan sonra sıkıntısı olmaz 😞🤲🏻
Hilalanneoluyor Nurcngel herşey olacağına varır siz canınızı sıkmayın. Annem bana hamileyken sakat demişler erkek demişler bakın sağlıklı bir bayanım yani doktorlarda yanılabilir. Allah bilir herşeyin en iyisini
bebis96 kalbinizde ne war acaba? bende 35 haftalgm we tasikardi hastasym son tanida aort yeterszligi yazlms devlete gdiyodm egitm arastrmaya sewketti dogimun orda olcak dedi..acaba benidemi sezeryaa alirlar
Nurcngel bebis96 bendede mitral kapak yetmezliği var şimdi sezaryen olucagım için eko kontrol ettiler taşikardide var dediler hamilelikten dolayı oldum heralde büyük bi ihtimal canım sezaryen seninkide 😞