Dnl SosyeteMantisi inşallah canım hepimiz duyarız inşallahhh saglıklı bi şekilde birbirimize dua edelim☺️
SosyeteMantisi Dnl inşAllah canım 🙏 Rabbim herkese evladını saglıcakla kucağına almayı nasip etsin 🌸 Evlat isteyenlere bekleyenlerede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏼🌸
Elaeyl Dnl 2 hafta sonra gel dedi devlet hastanesi, ben özelde bir doktorla devam etmek istiyorum araştırma içerisindeyim. Ultrason kağıdında 2 tane gs değerim var mesela :)) birisi 56.5 mm diyor diğeri 14.7 mm, anlam veremedim,
Kzbn94 Elaeyl merhaba bnde özele gıdıyorum doktorum çok ıyı ıstersenız bi araştırın bakın derım 2 oglumuda aynı doktor doğurttu 😊
Merve201119 Elaeyl fl uyluk kemiği uzunluğu demek ga bebegin haftası ve günü crl baş popo mesafesi nt ise bebegin ense kalinligi ölçümü
Elaeyl Merve201119 tesekkur ederim ancak bebek var mı yok mu bunu bile söylemedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi
Umay255 Merve201119 canim Crl 4.0 yazıyo G.a 06 / yazıyo/ Wf 100 Hz / D 108 yazıyo senden ricam ne demek bunlar
Dnl Elaeyl bebek zaten gözükseydi sana derdi bak burda bebek diye, demekki gözükmemiş seni direk kalp atışına çagırdır canım
Merve201119 Elaeyl o haftada bebek gorunmez de benim anlamadığım crl filan bebek olunca ölçülür sadece keseye gore olculmezki baş popo mesafesi filan ama siz takılmayın 5.ci haftada ancak kese görünür zaten