BusAnna34 Dnl canım hayırlı olsun kaç haftalık ve bebeği gördü mü doktor? Benim de kese 30 mm çıktı kesede bebek yoktu merak ediyorum kusuruma bakma korkutmak değil amacım sadece sizin doktorunuz neler söyledi bunu öğrenmek istedim🤗
Merve201119 Dnl rica ederim ne demek ilerleyen zamanda crl diye yazar bebek gorununce o da bebegin baş popo mesafesidir kac mm yada cm olduğu yazar haftası içinde ga yazar🥰🥰
Dnl BusAnna34 benim doktorum olumsuz bişe demedi, kese güzel dedi. Kalp atışını haftaya duyarız dedi, vajinadan duyabiliriz ama karından bakalım acele etmeyelim dedi o yüzden haftaya gidicem canım kalp atışı için inşallah saglıklı bi şekilde duyarım☺️ Senin kaç haftalık
BusAnna34 Dnl 6+1 benimde inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler her şey🤲🏼 Yolk sac dan felan bahsetti mi doktorunuz? Benimki niçin böyle ümitsiz konuştu anlamadım kanaman olursa acile gel hemen felan dedi.
Merve201119 Elaeyl fl uyluk kemiği uzunluğu demek ga bebegin haftası ve günü crl baş popo mesafesi nt ise bebegin ense kalinligi ölçümü
Elaeyl Dnl 2 hafta sonra gel dedi devlet hastanesi, ben özelde bir doktorla devam etmek istiyorum araştırma içerisindeyim. Ultrason kağıdında 2 tane gs değerim var mesela :)) birisi 56.5 mm diyor diğeri 14.7 mm, anlam veremedim,