emirem24 Seda1208 peki böyle akıntı gibi bi kanama mıydıı? Bi katılık yok çünkü bende bildiğin regl kanı
Deletedmom_7156 emirem24 hayırlı olsun canim nişanın gelmiş inşallah çok beklemeden alirsin kucağına ben nişanim geldikten bi hafta sonra doğurdum 41+5 filandi doğurdum da
emirem24 Deletedmom_7156 oyyy öyle nasıl zaman geçer yaaa ben sanıyorum şuan gitsem alırlar beni😅😅 bir hafta daha bekleyecek takatim sabrım kalmadııııı
emirem24 ipekveatlas inşallah başlamıştır ya. Böyle sıvı gibi de nasıl biliyomusunuz su gibi değil yine şeffaf akıntılı yani uzayan parlak ama asla nişan hibi katı değil sizin söylediğiniz gibi olabilir ya hala şiddetlenmedi ama
Havanur72 emirem24 saglıklıca kucağınıza alın ınsallah guzel Bı ılık duş alın sonra hurma vs yiyin 3 4 tane onlar iyi gelir
emirem24 Havanur72 aminn inşallah bekleyen herkes❤️ Sancım vs yok suan hiç şiddetli gelmedi duş iyi gelirmi cok okumuştum bunu
Omerveiklima Pür dikkat okuyorum yorumları 39+6 olduk kızımı bekliyoruz ama gelmeyede niyeti yok . Ama şunu biliyorum bedenimiz ve bebeğimiz gerçekten hazır olduğunda gelecektir 🥰
emirem24 Omerveiklima inşallah inşallahhh.. o kadar tecrübesiz ve hevesliyiz ki halasanki zaman varmış gibi 40haftalık postları okuyorum bende🙈
zeynepp1 emirem24 evet ama doktorum arayıp bugn tekrar kontorle gelmemi söyledi çok ürküyorum kendi sancımla doğum yapmak istyorum
hunilimom emirem24 öncelikle sakin ol canım nişanın gelmiş bebek gelmek için harekete geçmiş bundan sonra sancılarını takip et ara ara gelicek 😊
zeynepp1 emirem24 benim haftam çok geç değil 38 haftadayım ama bebeğin suyu azalmış sadece sol kısımda varmış😥 o sebeple korkuyorum yoksa beklerim kendi sancımı
hunilimom emirem24 benim nisandan hemen sonra başladı doğumum ama devlet işte bir hafta daha bekler mi bilmiyorum 😂
emirem24 hunilimom ay heycandan mı bilmiyorum böyle bi batma geldi ahahah yorumları okurken doğurmasam iyi 😂😂
emirem24 zeynepp1 bir arkadasımın öyleydi ama 40. Haftada öyleydi zaten 40+1 sezeryan oldu 0 acıklık 0 sancı. Sizin ne durumda