emirem24 zeynepp1 bir arkadasımın öyleydi ama 40. Haftada öyleydi zaten 40+1 sezeryan oldu 0 acıklık 0 sancı. Sizin ne durumda
zeynepp1 emirem24 3 cm açılmam vardı cuma günü sancım yok suyum azalmış sadece sol kısımda var dedi doktorumm bugünde çagırdı bakalım ne diyecek
emirem24 hunilimom ay heycandan mı bilmiyorum böyle bi batma geldi ahahah yorumları okurken doğurmasam iyi 😂😂
Mavisinannesi2 emirem24 o leke benden peçeteye sildikçe geldi doğumum başlamış hastaneye gittim 4cm açığım vardı😇
Sezya emirem24 aynısı benim başıma geldi. Sabaha karşı 5 gibi akıntıyla karışık leke geldi. 1 saat sonra kanama başladı. Kasılma çok. Sancı çok az. Öğlen randevum var ama beklemeyeceğim. Acilden Bi muayene olcam
emirem24 zeynepp1 inşallah bebişi riske sokmadan en doğru kararı verir doktorunuz, sağlıcakla kavuşun inşallahh❤️Doktora Gittğinizde yazın
Sezya emirem24 açılma yokmuş ufak sancılar var dedi. Nişan gelmiş bekle 2 gün dedi. Sende durumlar nasıl
zeynepp1 emirem24 gittim canım 3 cm hala bebek kafasnı kanala dayamış her an gelebilir dedi çarşambaya gün verdi o güne kadar gelmezse artk biz başltrz dedi🥺