gzdomural Jd16 hayırlısıyla kucağıgınıza alırsınız insallah nasıl gün verdiler evde oturdum sancı bekliyorum doktorlar şu gün olur demiyorlar merak ettim p yüzden 38+4 oldum ama sancı falan hiçbir şey yok sezeryan günü mü verdiler acaba
Esosunannesi_ Liyasmum 😂😂 kaynanam geldi doğum için kadın gözlerimin içine bakıp o müjdeli haberi vermemi bekliyo 7/24
_neslihan_ Kızlar adet ağrısı gibi çeken varmı inanılmaz ağrım var bugün arttı benimde belim çok ağrıyor adetden daha fazla sol vajina kemiğim ağrıyor bebek hala dönmedi ama kafası midemde
Liyasmum _neslihan_ ya iki gün bende böyleydim , ağrım oldu , kafasını mideme bastırdı ayakları hep kasıgımdaydı canım çok yandı gece uyuyamadım hiç , meger kafası sandığım şey poposuymuş , dönmeyecek sanmıştım , dönmesi biraz sıkıntılı oldu benim için
_neslihan_ Liyasmum ayy darısı bana inşallah yarın gidicem ama bugün yine başı midemde bişey yaptınız mı dönmesi için
Liyasmum _neslihan_ şöyle normalde aritmim var diye hep sağıma yatıyordum , son bir haftadır soluma yatmaya başladım inatla 😁 yani bilmiyorum onun etkisi oldu mu ama yatış stilimi değiştirdim o kadar 😌
Serife2503 Fadimeckrr benimde aynı durum tam anlamıyla vajinamda kalkarken ağrı yürüken ağrı oluyor spor yapıyormusnuz
Fadimeckrr Serife2503 yok yapmıyorum, bilinçsiz bir şekilde yaparım birşey olur diye çok korkuyorum evde tek başımayım çünkü