Mercimek-vee-annesii Liyasmum biz de bu gün 34. Haftayı tamamladık bu gün geldi buton hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza 🙏🏻🥰
Asil28 Liyasmum aynen öyle tek duam sağlıkla kucağıma almam bir miniğim cennete inşallah kardeşini sağsalim alacam 🙏🙏
Liyasmum DuyguKB yalancı sancı regl sancısı gibi ama düzenli aralıklarla gelmiyor , kasılma oluyor bide böyle göbegin büzüşüyormuş gibi , ağrın artmazsa yalancı sancıdır
gamzelianne16 Liyasmum aaa dediğiniz seyler bende bu aralar cok oluyo 35 haftalık olduk bisey olmaz inşallah doktor erken gelmek isteyebilir dedi 😔
1eda8 Svlyk aslında adet tarihim 20 Ağustos ona göre şuan 37+3 ama ultrasonda 36+3 bir hafta geriden geliyor ultrasona göre tarih verdi 37+5 de yani 38.hafta içinde alacaz ikinci sezeryan olduğu için
Svlyk 1eda8 sezaryen ise olabilir. Benim son adet tarihim 28 ağustosta. 4 haziran demişti o zaman. Simdi gelişimine göre her hafta farklı tarih yazıyor ondan sormak istedim. Sağlıkla kucağınıza alın insallah 🙏🏻❤
Burcubuket 35+4 karnım patlicakmış gibi göğüs altımda agrı oluyor birde yürürken artık aşagı dogru baskı var bel ağrısıda cabası🤗 Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar 🙏🏻
Mamamia 34+2 yimm kıyamam hiç bir zararı yok geceleri çiş nöbetlerim oluyor sadece bir uyku oluyor arada ..allahın izniyle doğurduğumda butona basıcam😁🐥
Estrella Liyasmum geldi de geçti bile ama asla tıklamıyorum gitmem gerekir çünkü 😂😂nazikçe burdan ayrılıp kidse gecenilirsiniz dşyor bu davete hazırd değilim henüz🥺🤣