Liyasmum _neslihan_ ya iki gün bende böyleydim , ağrım oldu , kafasını mideme bastırdı ayakları hep kasıgımdaydı canım çok yandı gece uyuyamadım hiç , meger kafası sandığım şey poposuymuş , dönmeyecek sanmıştım , dönmesi biraz sıkıntılı oldu benim için
_neslihan_ Liyasmum ayy hadi bakalım şimdi yürüyüşten geldim felaket bir ağrım vardı midemin ora aşağı inik ama şiş inşallah dönmüştür benimkide
Liyasmum _neslihan_ şöyle normalde aritmim var diye hep sağıma yatıyordum , son bir haftadır soluma yatmaya başladım inatla 😁 yani bilmiyorum onun etkisi oldu mu ama yatış stilimi değiştirdim o kadar 😌
Liyasmum _neslihan_ umarım dönmüştür , bende bugün öğrendim 😂 içim rahatladı , merak etme döner 37 ye kadar
Antevortes 38+6 benim kız tosboğa çıktı…. Cati agrisi bel agrisi ishal bacak agrisi kalca agrisi ne ararsaniz var. Korkular da cabasi. Her an tetikteyiz
Tazeanne0134 Liyasmum 37+3 olduk canım.oldu biraz şimdide sancım var ama emin değilim yalancı mı doğum sancısı mı bilmiyorum bakalım takip edecem sabahta randevum var sıcak bi duş alıp yatacam