Svlyk 1eda8 Adet tarihinize göre mi 20 mayis yoksa ultrason ölcumune göre mi? Benim 22 mayis 4 haziran arası hep değişiyor tarih net değilim 😁
Ekosi Yattığım zaman burun tıkanıklığı yaşıyorum ve nefes almakta zorlanıyorum 36 haftalığız 😔 yaşayan var mı
Momaslan Ekosi 35+4 üm bende hafif horlamam oluyor. Ödemim çok var doktor bu sebeple oluyor dedi. Günlük su 4 lt yürüyüş, pilates her bişey yapıyorum ama tıkanıklık horlama geçmiyor😟
Smh 35.haftama çok az kaldı artık yürürken zorlanıyorum. Bir de aşağıya baskı yapıyor her an doğum başlayacakmış gibi☺️ Ona rağmen işi bırakmadım hâlâ. Öğretmenim, öğrencilerimle vedalaşayım haftaya bırakıyorum.😊
Rabiaugur Liyasmum butonla birlikte agrılar sızılar geldi valla mide yanmaları kalca bacak sağ sol boşluk ağrıları can acıtıcı tekmeler falan ama yine de çok güzel hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum lütfen herşeyin bitmeden gelme kızım olur mu 🥰
_neslihan_ Liyasmum ayy darısı bana inşallah yarın gidicem ama bugün yine başı midemde bişey yaptınız mı dönmesi için
DuyguKB Ben de 33+4’üm; göğüs kafesi ağrısı, nefes darlığı, uykusuzluk had safhada. Ama yalancı sancı olmadı, o nasıl bir şey? Sancı olduğunu nasıl anlıyoruz?
Liyasmum DuyguKB yalancı sancı regl sancısı gibi ama düzenli aralıklarla gelmiyor , kasılma oluyor bide böyle göbegin büzüşüyormuş gibi , ağrın artmazsa yalancı sancıdır
1eda8 Svlyk aslında adet tarihim 20 Ağustos ona göre şuan 37+3 ama ultrasonda 36+3 bir hafta geriden geliyor ultrasona göre tarih verdi 37+5 de yani 38.hafta içinde alacaz ikinci sezeryan olduğu için