Aayyssnn Minigim1360 bende de aynıydı. Doktorum nexium ve Rennie yazdı onları kullanıyorum ara ara çok iyiyim
_Arslan_ Minigim1360 rennie Duo şurup yada gaviscon ama beni rennie çok rahatlatıo bnde öyle uyuyamiormdum bide nefes darlığı yapio bnde
aslihno Minigim1360 benim de uykularımı bölecek kadar mide yanması, bulantı, kusma, hazımsızlık sorunum vardı. İçtiğim Demir ilacının yan etkisi olduğunu fark ettim. (Ferrum fort) Demir ilacımı değiştirince şikayetlerim yok denecek kadar azaldı. Kullandığın ilaçların yan etkilerine de bakmanı tavsiye ederim.
Seymadefne Ya kizlar mide yanması mi anlamıyorum ama yemek borusu ve boğazım sanki böyle kolanya içmişim gibi 😆😆yanıyor ama midem değil sanki dizinde böyle mi
Hemecikk Seymadefne benimde mide yanmam yok ama yemek borum yanıyor normalde sodadan nefret ederdim. Şimdi yanma yaşayınca Kızılay Erzincan maden suyu içiyorum. Çok iyi geliyor abartılı yanmam yoksa da sakız çiğniyorum oda iyi geliyor. Soda hamileliğimde en büyük dostum oldu 🤣
FGelemet Minigim1360 benim de ara ara oluyor olunca da baya dayanılmaz ikiz bebeği olan bı arkadaşımdaydim o gün. İki sene oldu dogurali doktoruna hiç sormamis yarım çay kaşığı karbonat atıyormuş ağzına peşinden de su ile yutuyormus ilaç gibi hemen geçiyormuş o gün bana da verdi yarım çay kaşığı karbonat attım ağzıma hemen suyla içtim 10 dk sürmedi geçti gitti ama tekrar içmedim yarın doktoruma sorucam bı zararı olur mu diye arkadaşım olmaz soda ile aynı şey dedi ama bütün hamileligi boyunca karbonat içmiş kendisi ama gerçekten kesti bilginize
BenEsra Minigim1360 soğuk kavun çok iyi geldi bana hem yanmasına hem kazınmasına onun dışında soda içiyorum günde 1 tane baharatlı cok yeme o yakar ayran da iyi olur içini soğutur ilaç olarakda gaviskon iyi ama tadı çok kötü ben çok aşırı kötü olmazsam içemiyorum 🫥
Yasmin_yaso Minigim1360 pulcet yazmıştı doktorum bana o çok ıyı geldı ara sıra içiyorum . Ama doğal bişey istiyorsanız bana dıyorlardı pek ihtimal vermiyordum yaptım 5-10 dakıka da kesti. Çiğ patates 1 dilim kadar yiyebilirsiniz az bişey ben pek yıyemedım ama yınede kesiyor mecbur kaldığımda yapıyorum .
MaryVenus Minigim1360 Bende de 3. aydan sonra olmaya basladi. 32. haftadayiz. Suruplar vs ise yaramiyor. Süt de gecici cozum. Nexium mide koruyucu verdi doktorum. 3 gune bir iciyorum ne eksime ne de agri oluyor.
Kaleboynutuba Bazıları ilaç yerine doğal yöntemler arayabiliyo şahsen ben çok ilaç kullanmayı sevmiyorum benim bildiğim çiğ mercimek, kabuklu elma, süt, özellikle tahin veya susamın iyi geldiğini biliyorum sizde iyi gelwn besinler varsa yazabilirmisiniz?
Trkglmrv Bende tek çare mide koruyucu yazdırdım doktoruma. İcmeyi unuttugum günler aynı yanma devam ediyor ama içtiğim zaman çok rahatlatıyor.