Benjaminannesi Minigim1360 akşam yemek yeme saat altıdan sonra sıvı şeyler ye uyumadan önce de yoğurt ye anam ağladı benim kaç gündür
Nuraksy Minigim1360 ben herseyi denedim elma ılık süt maden suyu gaviscon renni ama asla geçmedi doktorum lansor verdi suan kuş gibiyim eğer haftanız ileride ise doktorunuzdan isteyebilirsiniz
Burcu2338 Bence tek çaresi kadın doğum doktoruna gavisgon ya da refcon yazdırmak . Bende geceleri uyuyamıyordum mide yanmasından ilk trimesterdAn itibaren midem yandıkça kullandım hiç öyle bir sorunum kalmadı Şuan 39* 3’üz.
Venus2022 Minigim1360 Helva yemeni tavsiye ediyorum markette satılan helvalardan. Bende inanılmaz işe yaradı şoke oldum onun sayesinde uyuyabildim. Denemeni tavsiye ederim. Umarım işe yarar 🙏🙏
tarcinnnn Alisencer ben hamileliğim boyunca hiç bulantı yaşamadım ama başlardan beri mide yanması var ne yazık ki. Ama son 3 aya girdiğimden beri ilaç takviyesi almak zorunda kaldım. 8. Ay içerisindeyim artık ilaç da kar etmiyor.. Çok dayanıklı olduğumu düşünürüm ama yanmadan ağlıyorum düşün :(
ToDe Minigim1360 gaviskon, renni gibi ilaçlar denedim ama 1 saatlik anca fayda sağladı. Bana etkili gelem yöntem özellikle uyumadan önce; sıcağa yakın ılık sütün içine biraz bal. Bir kaç dk da kesiyor ve misler gibi uyutuyor
Bekleyenler Firdvs1 ben 7 haftalık hamileyim. Bulantım var. Ama bir de şişkinlik var. Onun için ne yapmalıyım. Midem dolu gibi hep
Nerminakyel01 Bekleyenler hih bu da benim şikayetim. Ne yesem dokunuyor neşem mideme oturuyor hatta kalbime vuruyor
Havvanurhr Minigim1360 9 aydır denemediğim birşey kalmadı geçmiyor ne denediysem alışıyosun artık uykusuzluğa 41 haftalığım halaa yanıyo her gün bebek aşağda olunca yanmaz dediler ama hiç farketmedi
Tugbannebebek Havvanurhr doğur artık sende 41 hafta nedir yahu 🤣 rennie duo iyi geldi bana. Yeşil elma ve karpuzu da öneririm 🌸
Aysen17 Minigim1360 benimde senin gibi durumum geceleri yataktan kalkıp ağlıyorum ejderha gibi alev çıkacak artık ağzımdan.bende birkaç hemşire arkadaşımdan rennie duo duydum denicem inşallah iyi gelir sanada tavsiye ederim
Dcle0021 Minigim1360 salatalık ılık süt sade soda veya gaviscon mide şurubu allah yardım etsin bilirim o yanmayı…😖