glskyhn22_ Merykls Şükür arada yalancı kasılmalar var onlarda gecıyo kolay bi hamilelik geçiriyorum gibi :)
ikizlerinannesi97 Merykls 2 ci sezaryanım olacak benim korku hiç yok şimdilik ama arkada 2 tane çoçuk bırakıp giricem orası zor geliyor bana 🥲
BusePolat Eyluls_mom aynıyız ve aynı şeyleri bende diyorum ama bak gör 41. hafta gelicekler biz sabırsızlanıyoruz yaa onlarda inadimiza gelmicek 😀
Melis2015 Merykls hemde nasıl ya o kdar gün bekliyorsun olmuyor sezeryana alıyorlar hep stres içinde oluyorsun herkes daha doguramadin mi diye soruyor bnm doğumum merak konusu oldu herhalde
Merykls Annekuzusu_Ayaz hayırlısıyla gelir inşallah bi arkadaşım vardı hep evdeydi çok agirlasmisti hic bisiy yapmazdi ama 38 de dogum yaptı sanirim hareketlede pek bi ilgisi yok
Annekuzusu_Ayaz Merykls amin inşallah valla ben öylede değilim ya merdiven in çık dediler olmadı yürüyüş desen günde 1 saat gene oğlum gelmek istemiyor 😅
Momaslan 35+3 teyim doktora göre 37 ilk gebeliğim. Her tuvalette bakıyorum nişan gelir mi diye. Bağırsak hareketliliğim çok fazla dün 5 kez büyük tuvalete çıktım. Yaşayan var mı ?heycanla bekliyorum 🙈
Elifelbb Merykls bende 33 haftalık oldum banada zaman çabuk gecıyor çünkü hiç bişey haZırlamadım hemen hazırlamam lazım hastane çantası çocuğun dolabı vs
Tazeanne0134 Merykls ah ah 37+2 haftalık hamileyim 2.hamileliğim artık çok yoruldum inan çok zor son zamanlar
Asena17 Merykls bende o haftalar da oyleydim zaman oylr hizli gecti ki simdi 1 bucuk aylik oldu kizim bazen karnimda olmasini ozluyorum tekmelerini falan