Eylul2019 Merykls bende de gebelik tansiyonu oldugu icin erken dogum riski var.odum kopuyo 7 aylikken dogurcam diye.hic aceleye gerek yok diyorum kendi kendime 😢
YeninesilAnne Eyluls_mom bacım normal doğum istiyosan mecbur bekliyosun. An itibariyle 40+1 olduk az önce muayeneden geldim..belki doğar umuduyla gitmiştim hafif sancılarım vardı çünkü. Ama ne gelen vaar ne de giden 😂😂😂🤷🤷 41 e kadar beklicez dedi
CansuDRY Merykls Üçüncü bebeğimi bekliyorum. 26. haftamdayım. Hiiiiç sabırsızlanmıyorum. Hamilelik doya doya tadı çıkarılması gereken bir süreç. Tutabilsem iki sene tutarım içimde.🤪 Tadını çıkarmaya çalışıyorum. Çünkü doğunca çok hızlı büyüyorlar.
Saylikesma Merykls peki ben napayımm 😂😂 daha 20+4 üm şimdiden sabırsızlanıyorum hemen doğsa da sevsem artık diye ☺ rabb’im yavrularımızı sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah 🙏☺
Cnsu07 [silindi] ayni bende öyleyim 25+3 benimde nasıl doguracam diye sürekli düşünüyorum çok korkuyorum normal doğumdan
[silindi] Cnsu07 ben 4 sene önce rahimde yumurtalık kisti patladı acil ameliyat olmuştum doktorumuz rahimden ameliyat olduğum için önermiyor normal doğumu benimde işime yarayacak 🤣
Nazife2019 Merykls 37+4 zaman hiç geçmiyor gerçekten. İlk on hafta ve son on hafta geçmek bilmiyor bencr