Melis2015 Merykls 39 haftanın içindeyiz ve hala doguramadim içim içime sığmıyor artık hayirlisyla doğsun istiyorum
[silindi] Merykls 27 haftalık oldum ilk bebiş ve inanılmaz korku ve heyecan tavan içimde mi kalsa acaba çıkarmasam çok korkuyorum 🤣
ozgnr-Al Merykls ay ben ben sağlıklı sıhhatli hemen alsam kucağıma ikizlere hamileyim 23+2 deyim zaman geçmiyor ki yavrularımı kucaklasam 😅🫶🏻
Eyluls_mom Merykls bizde 33+3 üz böyle 38 haftaya gelsem bebek gelmek istese diye düşünüyorum sabredemiyorum bi an önce görmek istiyorum bide 41. Haftaya kadar bekliyormuşum 😂 ah nasıl dayanıcam bilmiyorum 😂
Cnsu07 [silindi] ayni bende öyleyim 25+3 benimde nasıl doguracam diye sürekli düşünüyorum çok korkuyorum normal doğumdan
glskyhn22_ Bende 37 ye gircem valla ıcım ıcıme sığmıyor ılk hamilelik heyecan stres konuşmayı bıle beceremıyorum 😂
Mihriballim Ayy goznyasim pıt 😀🤦 buralarda az böyle postlar açmadım şimdi emzirirken yazıyorum hepinize rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin
Merykls Eyluls_mom bende 40 41 i gormek istemiyorum ya tabi önemli olan sağlıkla gelmesi ama sabirsizlaniyorum napimmm🤭
BusePolat Eyluls_mom aynıyız ve aynı şeyleri bende diyorum ama bak gör 41. hafta gelicekler biz sabırsızlanıyoruz yaa onlarda inadimiza gelmicek 😀
YeninesilAnne Eyluls_mom bacım normal doğum istiyosan mecbur bekliyosun. An itibariyle 40+1 olduk az önce muayeneden geldim..belki doğar umuduyla gitmiştim hafif sancılarım vardı çünkü. Ama ne gelen vaar ne de giden 😂😂😂🤷🤷 41 e kadar beklicez dedi
ikizlerinannesi97 Merykls 29. haftadayız hem dogsun istiyorum ama daha zaman var zamanında dogsun istiyorum karışık duygular içerisindeyim 😅😅
BenEsra Merykls ben de zaman daraldıkça korkuyorum nasıl doğacak bu çocuk diye 🫣😂 ilk bebeğim 31 haftadayım doğum korkumu nasıl yeniceksem spinal Sezeryan düşünüyorm sırf bu yüzden
Merykls BenEsra bende sezeryan düşünüyordum.ama sonra vazgecer gibi oldum sonrası kolay olmuyir diyorlar çok kararsizim
Melis2015 Merykls hemde nasıl ya o kdar gün bekliyorsun olmuyor sezeryana alıyorlar hep stres içinde oluyorsun herkes daha doguramadin mi diye soruyor bnm doğumum merak konusu oldu herhalde
ikizlerinannesi97 Merykls 2 ci sezaryanım olacak benim korku hiç yok şimdilik ama arkada 2 tane çoçuk bırakıp giricem orası zor geliyor bana 🥲