Nnur1 Cigdem_58 Kızımın adı Ahsen Hena. Oğlumuza Ahmet Vefa ismini koyacağız bizde. İkisi kardeşin ismi uyumlu olsun istedim. Size de fikir olur belki
Mihrimahvuslat Nnur1 mucize doktordan esinlenerek Ali vefa da koyabilirsiniz efsaneydi Taner ölmez ☺️
King_dady Yamur12345 aa ne güzel Özgür ismini gorumcem buldu bende sevdim esimle son kararı verirsek koyariz.
Nnur1 Mihrimahvuslat Ali ismini çok sevemiyorum. Bu yüzden Ahmet i tercih ettik. Teşekkür ederim öneriniz için 😌
Mozcann “DENİZ olunmalı oğlum Bulutuyla, gemisiyle, Balığıyla, yosunuyla DENİZ olmalısın oğlum, DENİZ,, Demiş Nazım Hikmet 😊💕
Kubra_miray_szr Mozcann deniz kız ismide çok var bizim arkadaşım kızının adı o yüz den insan şaşırıyor
Menek16 Esraa07 babası Yağız da net kararlı iki isme sıcak bakıyo olsaydı Yekta da ekleyecektim ama soyadımız da uzun diye istemiyor 😬
Edanaz Oğlumun adı Ömer yamaç şimdikini de Yusuf Aslan koyucam 🤣eşimin adı da Yusuf aslanı da ben koyucam
Karali Kubra_miray_szr asaf ismi okadar cokki oyuzden ben hic dusunmedim tabi senin hosuna gidiyosa fena degil