Ferhanfunda Bizde karar veremedik 2-3 günüm kaldı. Aynı isimler etrafında dönüp duruyoruz. Semih Kaan Ahmet Enes Ali Aslan 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Aysee08 Esraa07 benim eşimde sevdasından Nâzım Hikmet koymak istiyor ama ben çok istemiyorum orta yol bulamıyoruz:/
Panikanne Aysee08 çok güzel bı isim bayilirim böyle büyük insanlarin ismine girdiği her yerde farkedilen ilgi çeken biri olur diye düşünüyorum 🌸
Bsra0681 Esraa07 ilk oğlumun adı Ahmet Göktuğ Allah nasip ederse ikincinin adı da Mehmet Gökmen olacak.
zehraduman Esraa07 biz inşaAllah Duhan Atlas koyacağız, bundan önce de Mustafa Kürşad düşünmüştük. Edis, Aras, Çınar da hoşumuza giden isimler arasındaydı size de fikir olsun, sağlıkla gelsin inşaAllah🌸
bebeqiminannesi Linapyrz Evet Esmaül hüsna da olan bir isim o yüzden daha da hoşumuza gitti zaten o isimleri tek başına koymak doğru değlmş ama yanına güzel anlamlı başka bir isimle olurmuş tıpkı Samet ismi gibi anlamından ötürü tek başına koyulmazmiş tabi Rabbimzn güzel isimleri ona özel 😇 zaten cinsiyetimz henüz belli değl 5 aylık olcz ama daha öğrenemedk inşaAllah öğrenelmde hayırlısı ile netleştiririz 🧸🥰
Hanifeakay Esraa07 Bizim oğlumuzun ismi Kerem Aras olacak Ama arada kaldığımız isimler Ali asaf Poyraz Efe Yağız eren Yavuz selim Aybars Ömer Ali
uykularharamoldu Bengisuuu eşi benzeri olmayan demek. Çok güzel bir isim bu. Eşim isteseydi ben de koyacaktım 🥰