Kubra_miray_szr Mozcann deniz kız ismide çok var bizim arkadaşım kızının adı o yüz den insan şaşırıyor
Mozcann @Kubra_miray_szr şaşırcak birşey yok ki 😊 benim kızımın adı da Deniz. Ama erkekte de çok hoşuma gidiyor
Kubra_miray_szr Mozcann demek istediğim yami erkek ve kızın adları aynı olmasin 😍kiza daha güzel gidiyor deniz
Karali Kubra_miray_szr asaf ismi okadar cokki oyuzden ben hic dusunmedim tabi senin hosuna gidiyosa fena degil
Kubra_miray_szr Karali aynen çok Cem…. Omer mert 3 isim çok kibar bakalım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Karali Kubra_miray_szr aminn saglikla bi kucagimiza alalimda rabbim hayirli bi isim nasip eder insaallah😊
Kubra_miray_szr asumantarcan59 bende yanlış onun babası varsa seninde var senin ve onun babasinin ismini ver daha iyi
asraca Prensannesiiiiiii anlamına baktınız mı çok olumsuz yalnış hatırlamıyorssm müsabete uğramış demek tamm sahabelerde var ama anlamda önemli gb
Prensannesiiiiiii asraca evet baktım olumsuz bir anlamı yok sahabelerden birinin adıymış Musab Bin emir diye hatta bildiğim kadarıyla dinimizde ki ilk öğretmenin adıymış
Acemiiiianneee Prensannesiiiiiii mushab bin emir değil de mushab bin umeyir görünce naçizane düzeltmek istedim 🥰
asraca Prensannesiiiiiii tamama ama kelime anlamı benim yazdığım yoksa evet sahabenin adı güzel bir insannın adı
Nnur1 Mihrimahvuslat Ali ismini çok sevemiyorum. Bu yüzden Ahmet i tercih ettik. Teşekkür ederim öneriniz için 😌
Prensannesiiiiiii Acemiiiianneee olabilir dediğim gibi tam olarak bilmiyorum hayırlı bir isim diye biliyorum